Update: Videonávody jsou již dokončeny a najdete je pod tímto linkem - http://www.youtube.com/user/legacycz#gr ... 913932C030
t3n píše:hm uz sem si taky vsimnul... prestalo mi to brat kreditku. a je to v prdeli protoze si nekoupim DLC k US hram a pomalu nic si nezahraju, protoze evropsky PSN je totalne chudy.
z Britanie, to je porad verze pro US nebo Asii ne? ja to mam predobjednany z UK, ale vyjde az za 9 dni (snad by to mohli poslat o den dva driv).
solid__snake píše:Me po zmene playstationu nefunguje karta ani na EU...
kuki164 píše:To je normálna EU. A z UK to má dojsť do 10 dní. takže dúfam ža na letné prázdniny to budem mať.
t3n píše:kuki164 píše:To je normálna EU. A z UK to má dojsť do 10 dní. takže dúfam ža na letné prázdniny to budem mať.
nevim jak na Slovensko, ale k nam to vetsinou pride do 5 dnu. nestava se, ze by se to zadrhlo. ja uz hry jinak nekupuju, byl bych blazen kupovat je v Cesku kde stoji o 30-50% vic.
kuki164 píše:t3n píše:kuki164 píše:To je normálna EU. A z UK to má dojsť do 10 dní. takže dúfam ža na letné prázdniny to budem mať.
nevim jak na Slovensko, ale k nam to vetsinou pride do 5 dnu. nestava se, ze by se to zadrhlo. ja uz hry jinak nekupuju, byl bych blazen kupovat je v Cesku kde stoji o 30-50% vic.
5 dní je ešte dobré. Ja teraz objednávam z UK prvý krát a dúfam že som dobre zaregistroval kreditku. Je rozdiel v adrese ak som dal Hlavna 91/20 alebo Hlavna91/20?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků