Ted píše:No, tak jsem se docetl na zahranicnim foru, jak to rozjet pod vistou, a uz to jede, takze jsem penize nevyhodil zbytecneAkorat se mi tam objevuje problem...... grafika nic moc (oproti ps2 verzi), pritom mam nejvyssi detaily, a navic zvuk.... proste kdyz drzim sipku nahoru, tak to treba neustale spousti zvuk strelby
silene... delalo to taky nekomu???
FoxHound_Ninja píše:cus,
neprisel ste nekdo na to jak na pc verzi mgs2s zprovoznit antialiasing ? na ps2 verzi me to nestvalo, nebylo to tam znat, ale na pc verzi jsou textury ponekud hranaty obcas je to dost skoda.. slysel sem ze konami hry pouzivaj nejaky "jakoby AA" a zda se mi to nebo to tak je alespon v animacich, kde jsou ty textury jakz takz hladky ale jinak in-game to je obcas dost znat :/.... mam nVidia gf 7800 GTX a WinXPsp2 thx !
FoxHound_Ninja píše:cus,
neprisel ste nekdo na to jak na pc verzi mgs2s zprovoznit antialiasing ? na ps2 verzi me to nestvalo, nebylo to tam znat, ale na pc verzi jsou textury ponekud hranaty obcas je to dost skoda.. slysel sem ze konami hry pouzivaj nejaky "jakoby AA" a zda se mi to nebo to tak je alespon v animacich, kde jsou ty textury jakz takz hladky ale jinak in-game to je obcas dost znat :/.... mam nVidia gf 7800 GTX a WinXPsp2 thx !
FoxHound_Ninja píše:to bylo asi to první co mě napadlo a bez úspěchu...., podle mě to bude za a) nějakym externím programem - rivatuner, nHancer etc. za b) někde něco přepsat v configu nebo tak... jinak fakt nevim, ale doufam že nějaká šance tam to AA dostat je..... jě tu někdo kdo se o to snaží/snažil také ? případně jaké byli vaše uspěchy
?
FoxHound_Ninja píše:cau,
tak dobře když do toho chceš jít takhle, tak zubatý jsou pixely, který se nepřevzorkovávaj Anti-Aliasem....
jo přesně to jsem taky zkoušel a taky neúspěšně, pomalu si začínám myslet že ten engine na kterém to běží ten antialiasing prostě nedá
edit: podle mě třeba zábradlí není model ale textůůůůůra
Rivon píše:a ad to míření v FPS - v nastavení je část normálního ovládání a část FPS - nastavte si obě stejně - normálníma klávesama pro pohyb byste se tak měli pohybovat i v FPS pohledu a tím co máte nastavený jako Look Left, Up, Right, Down (tuším) se budete rozhlížet -> prostě si všechno na něco nastavte a pak vyzkoušejte co je co... já už si to teďka přesně nepamatuju
Zpět na Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty / Substance
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník