Pak ti dám vědět Jináč akt 1 natočenej bez killu a alertu. Posbíral sem všechny 4 ipod skladby a různý blbosti k temu Celkovej čas kerej sem hrál bylo neco přes 6 hodin a nahranej čas prvního aktu co je natočenej je 41 minut. Dá se předpokládat že se čas eště zmenší až budu stříhat Tak a teď hurá na akt 2 ...
Tak ted me ceka souboj s prvním bossem nejak me to ale nejde nejaký tipy ? První formu stema chapadlama můžu sundat jakoukoliv zbraní a pak uspavackou ?
Ok, pak mi dej vedet Este bych se zeptal az bude honicka na motorkách, můžu střílet do sudů který bouchnou a zabijou vojáky. Bude se to počítat jako kill ?
Už je. Většina trofejí se na YT objevila hned první den. Vím to, protože jsem hledal některé, co jsem nechápal, když jsem ty trofeje překládal pro Konzolistu. Takže stačí YouTubit.
No jasný. Ale teď je už jiná doba. Ten videonávod mělo cenu dělat tak maximálně hned po vydání. Dneska už jich máš po netě hromady. Protože dneska si může každý za pár kaček koupit nahrávací krabičku a udělat si kdovíjakej shitty Let's Play. Už to prostě není něco originálního, jako tenkrát.