Sol!d_Sn@k3 píše:Je to těžký? Hrajete to na nodamage?
PYTHON píše:hmm pod 5 a pul hod a beast verzi uspavackou??? neni sance....Rail gun na ne
solid__snake píše:No asi to bude tak po částech... Nakonec, todle záleží hlavně na tobě...
Jinač mohl by mi už někdo poradit jak to zkonvertovat do nějakého normálního formnátu? Třeba avi...
snakeeater píše:rozhodne bych bral, kdybyste mi to postupne dodavali po castech, at to maji navstevnici, co nejdrive. kdyztak tam muzete vepsat i takove ty tipy, co jste psali v MGS2...pokud mozno, tak se vyvaruje Movie Makeru -> fuj. .AVI je pro me neprijatelnejsi format. uz se moc tesim
solid__snake píše:Pro mě je avi taky přijatelný formát... ale jak ho mám do toho avi dostat???
Rivon píše:solid__snake píše:No asi to bude tak po částech... Nakonec, todle záleží hlavně na tobě...
Jinač mohl by mi už někdo poradit jak to zkonvertovat do nějakého normálního formnátu? Třeba avi...snakeeater píše:rozhodne bych bral, kdybyste mi to postupne dodavali po castech, at to maji navstevnici, co nejdrive. kdyztak tam muzete vepsat i takove ty tipy, co jste psali v MGS2...pokud mozno, tak se vyvaruje Movie Makeru -> fuj. .AVI je pro me neprijatelnejsi format. uz se moc tesimsolid__snake píše:Pro mě je avi taky přijatelný formát... ale jak ho mám do toho avi dostat???
tak za prvý byste měli konečně pochopit, že .avi není formát - .avi je kontejner (stejně jako .mkv, .mp4, .ogg) do kterýho se ukládaj streamy dat - což jsou vlastní data vytvořená video kodeky (Xvid, h264, Theora, MPEG4...) a audio kodeky (MP3, Vorbis, WMA, AAC...)
to o co bych vám doporučil je Xvid nebo x264 + MP3 + .mkv nebo .avi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník