Update: Videonávody jsou již dokončeny a najdete je pod tímto linkem - http://www.youtube.com/user/legacycz#gr ... 571E2CCF8B
Swat píše:urcite to bude supetr ako vsetky tvoje prace
solid__snake píše:koukal sem na první dvě části a jde o velmi profesionální prácičku...
No tohle není až zas tak moc můj nápadSterbi píše:jj...je to super...hlavne je skvelý nápad tam strkať tie správičky
Sol!d_Sn@k3 píše:Moc se o tom nemluví, ale pracuju už nějakej čas na videonávodu na MGS1, otížnost Normal...Dneska sem ho dokončil a už jen čekám na schválení a uploadování na web...Určitě tam jsou nějaký chybky, který bych mohl zítra opravit a pak byste to tu mohli mít...
Sol!d_Sn@k3 píše:solid__snake píše:koukal sem na první dvě části a jde o velmi profesionální prácičku...
Dík, ale zkoušel sem to prvně na extreme, jenže sem byl lama, takže to skončilo na normal. Tvojí a Ocelotově videonávodu na MGS2 se nikdy nevyrovnám...
No tohle není až zas tak moc můj nápadSterbi píše:jj...je to super...hlavne je skvelý nápad tam strkať tie správičky...To už bylo v návodu na MGS2
...Takže gratuluj Ocelotovi a solid_snakovi
...To jsou totiž opravdoví profíci...BTW, víš že Ocelot jednou udělal v MGS3Online na jeden život 300 zabití???
.
Sol!d_Sn@k3 píše:BTW, víš že Ocelot jednou udělal v MGS3Online na jeden život 300 zabití???.
Sterbi píše:Sol!d_Sn@k3 píše:BTW, víš že Ocelot jednou udělal v MGS3Online na jeden život 300 zabití???.
omfg wtf!300:1?! a potom ťa zabili, huh......goooooooooooooooooooooood
revolver_ocelot píše:No Portable OPS asi mít nebudu....ale kdyby sis někdy pořídil MGO2 tak tam mě najdeš určitě
, protože až to budu mít tak budu hrát pořád
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník