Mimochodem jestli se hádáte o tom kdo to napíše můžu to zkusit

Moderátor: EasyFunFilm moderátoři
SniperBeauty píše:Mohli bytse s tím fakt pohnout někteří to fakt ještě neviděli!!!
Mimochodem jestli se hádáte o tom kdo to napíše můžu to zkusitNějáké zkušenosti mám
SniperBeauty píše: Nejsem žádný zelenáč a pokud vím z toho co jsem vyčetla se původní scénář vám taky nahodil fanoušek. Nebudte pokrytcy proboha!
SniperBeauty píše:Já to, ale mysím vážně!! Vy si myslíte, že to nezvládnu jen proto, že jsem holka? Tak abyste věděli mgs znám velice důkladně a co se týče scénáristické práce psala jsem pro náš divadelní spolek (menší divadlo, ale velké příběhy) několik her a v posledních třech jsem použila Kojimovo schéma MEME GENE SCENE. Nejsem žádný zelenáč a pokud vím z toho co jsem vyčetla se původní scénář vám taky nahodil fanoušek. Nebudte pokrytci proboha!
Sol!d_Sn@k3 píše:Don't think I'm week just because I'm a woman!To by se k tobě ted hodilo
Rivon píše:week = týden, weak = slabý/á/é
btw už sem to opravil
lamo ?Sol!d_Sn@k3 píše:Rivon píše:week = týden, weak = slabý/á/é
btw už sem to opravil
Šprte!!!
to není fér, používá na mě lajny ze hry, kterou sem ještě nehrál !SniperBeauty píše: a ty Artiste - Wake up and face reality...Old Snake
Sol!d_Sn@k3 píše:Ghost mi říkal, že už stačí film jen dostříhat (Petersova práce) a je připravenej k releasu. Takže snad do konce prázdnin to budou moct vidět i amíci a taliáni
Zpět na Metal Gear : Outer Heaven
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník