Kritika finální verze filmu

Český fan fiilm na motivy původní hry Metal Gear

Moderátor: EasyFunFilm moderátoři

Re: Kritika finální verze filmu

Příspěvekod Ghoststalker v 01 dub 2009 06:34

Sol!d_Sn@k3 píše:Řeknu Obodovi:). Btw, PSP verzi můžeme klidně na Store hodit taky :P

jo, jasně, jen ji musím vyextrahovat z NTB disku :)

Až to někdo hodí na Store, tak to pls s patřičným odkazem hoďte i do novinky na OH :)
Ghoststalker
Eva

Příspěvekod Sol!d_Sn@k3 v 01 dub 2009 09:50

Do novinky na OH? To nevím, jak to tam mám dát. Každopádně newsku na Hideoutu hodím určitě. Už jsem jí chtěl hodit dneska ráno, ale neměl jsem ty linky.
Obrázek
Liquid! Stop this thing!!!
Sol!d_Sn@k3
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Ghoststalker v 01 dub 2009 10:11

Sol!d_Sn@k3 píše:Do novinky na OH? To nevím, jak to tam mám dát. Každopádně newsku na Hideoutu hodím určitě. Už jsem jí chtěl hodit dneska ráno, ale neměl jsem ty linky.

no tak to tam nedavej, pac pak by to tam bylo 2x, az se to hodi do OH. Tak mio akorat posli na icq download link ze store a ja tu novinku napisu.
A jdu uploadovat jeste PSP verzi.
Ghoststalker
Eva

Příspěvekod Ghoststalker v 01 dub 2009 13:18

tak uz muzete stahovat i do psp - http://ghost.easyfunfilm.cz/uloziste/MGOH_PSP.mp4
Ghoststalker
Eva

Příspěvekod Sol!d_Sn@k3 v 01 dub 2009 14:37

No až to bude na Store, řeknu a kdyžtak upravím tu tvou newsku.
Obrázek
Liquid! Stop this thing!!!
Sol!d_Sn@k3
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Rivon v 01 dub 2009 17:02

Tak už stahuju, to sem teda zvědavej :)
Winning...
Obrázek
Rivon
Patriot
Administrátor

Příspěvekod Ghoststalker v 01 dub 2009 17:18

Rivon píše:Tak už stahuju, to sem teda zvědavej :)

jako na tom YouTube to vypada lip... a uplne nejlip vypada ta PSP verze :-D
Ghoststalker
Eva

Příspěvekod eF_Snake23 v 02 dub 2009 13:31

PSP verze Super, dik chlapii :P
PSN ID - Fallcomp_
Desperado Enforcement LLC.
Obrázek _______________________ Obrázek
eF_Snake23
Naomi Hunter

Příspěvekod Rivon v 03 dub 2009 12:45

Tak si to právě du pustit, ale musím říct, že mi trochu vadí absence anglických titulků. Pokud máte trochu čas, tak myslím, že by to nebylo na škodu. ;)

Edit: tak sem to zkouknul a moje hodnocení je tak 6,5/10. Nicméně sem eště nezkouknul MGSMI Ep.1 a MGSP Prologue.
Snakův dabing byl výbornej, to ale nevyváží výkon u ostatních postav, dost věcem nebylo rozumět. A co se týče synchonizace, tak tam je jasný, že se to nedá za takovejhle podmínek udělat 100%, ale příště by to chtělo zlepšit. Co se týče CGI, tak třeba ten výbuch na konci byl dobrej, ty záblesky zbraní byly taky většinou dobrý, ale co se týče těch letadel na začátku, tak ty sice vypadaly hezky, ale pohybovaly se hrozně nerealisticky. A to jak Snake a Schneider běhali u MG bylo dost loloidní :D.

Nejlíp natočený mi přišla ta část jak Snake zastřelil BB a utíkal z toho komplexu, i u toho hrála nejlepší hudba ;)
Winning...
Obrázek
Rivon
Patriot
Administrátor

Příspěvekod Prott v 03 dub 2009 20:45

Rivon píše:ale co se týče těch letadel na začátku, tak ty sice vypadaly hezky, ale pohybovaly se hrozně nerealisticky.

Nj, příště bude lepší. Jak myslíš, že se pohybovaly divně?
Obrázek
Prott
Big Boss

Příspěvekod Rivon v 03 dub 2009 21:25

Prott píše:Nj, příště bude lepší. Jak myslíš, že se pohybovaly divně?

No tak začíná to cca v 2:45. Ve 2:50 jak to druhý letadlo najednou vyletí dopředu doleva je hroooozně nerealistický - za prvý to letadlo nemá takhle velkou akceleraci (má ji tak 5x ne-li eště víckrát menší - ani stíhačka by takhle rychle nezrychlila), za druhý to letadlo není tak obratný (takhle by se dokázala obrátit stíhačka, ale určitě ne velký transportní vrtulový letadlo).
Další velká blbost je ve 3:03 - to letadlo se nakloní doprava a pak doleva a letí doleva - při tom jak se naklonilo doprava mělo začít měnit směr, což se ale nestalo, místo toho stálo na místě a letělo stále stejným směrem a pak najednou se nakloní na druhou stranu a okamžitě se ten směr mění.
Mno poslední věc je, jak potom to letadlo letí samo a hrká sebou. Asi to má bejt turbulence, ale při tý se nenakláněj křídla tímhle způsobem - letadlo hrká nahoru a dolů, křídla se ohejbaj nahoru a dolů. Samozřejmě že se to letadlo asi taky trochu naklání (minimálně když piloti chtěj tu turbulenci vyrovnat), ale tady to bylo trochu moc.

Snad to pomůže ;)
Winning...
Obrázek
Rivon
Patriot
Administrátor

Příspěvekod Prott v 03 dub 2009 23:29

Ok, díky. Jsem se na to teď kouknul a je to fakt strašný. :lol:
Obrázek
Prott
Big Boss

Příspěvekod R@iden v 07 dub 2009 19:51

Zdravím... viděl jsem ten film a je skvělej... akorát jsem tam zachytil jednu chybu.... teda pokud nejsem slepej... když Snake leží v tom vězení pak se tam setká s Gray Foxem tak si od něho veme cígo.. zapálí si.. a v jednom okamžiku má tu ruku špinavou a v druhým zase trošku čistou... to je vše co jsem chtěl říct díky R@iden!:D
Obrázek
MGO nick - +Doca+, +Doca8+ R.I.P. MGO!!!
PSN - doca1234
R@iden
Naomi Hunter

Příspěvekod Ghoststalker v 07 dub 2009 19:56

R@iden píše:Zdravím... viděl jsem ten film a je skvělej... akorát jsem tam zachytil jednu chybu.... teda pokud nejsem slepej... když Snake leží v tom vězení pak se tam setká s Gray Foxem tak si od něho veme cígo.. zapálí si.. a v jednom okamžiku má tu ruku špinavou a v druhým zase trošku čistou... to je vše co jsem chtěl říct díky R@iden!:D

Jen "jednu chybu"? :-D No dobre. Priznaqm se, ze zrovna o tomhle jsem teda vubec nevedel a prijde mi to i divny, protoze se Peters rozhodne behem te hodiny, co jsme to tocili, nikde nemyl :). Spis bych cekal nejake narazky na to, jak si veme cigo, zapali si, kouri, kouri, a najednou mu cigareta zase pribude :)
Ghoststalker
Eva

Příspěvekod Rivon v 07 dub 2009 20:00

Ghoststalker píše:Jen "jednu chybu"? :-D No dobre. Priznaqm se, ze zrovna o tomhle jsem teda vubec nevedel a prijde mi to i divny, protoze se Peters rozhodne behem te hodiny, co jsme to tocili, nikde nemyl :). Spis bych cekal nejake narazky na to, jak si veme cigo, zapali si, kouri, kouri, a najednou mu cigareta zase pribude :)

Spíš že si zapálil, Gray Fox řekl jednu větu a Snake měl najednou 1/3 cigarety fuč...
Winning...
Obrázek
Rivon
Patriot
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Metal Gear : Outer Heaven