Sol!d_Sn@k3 píše:Řeknu Obodovi:). Btw, PSP verzi můžeme klidně na Store hodit taky
jo, jasně, jen ji musím vyextrahovat z NTB disku

Až to někdo hodí na Store, tak to pls s patřičným odkazem hoďte i do novinky na OH

Moderátor: EasyFunFilm moderátoři
Sol!d_Sn@k3 píše:Řeknu Obodovi:). Btw, PSP verzi můžeme klidně na Store hodit taky
Sol!d_Sn@k3 píše:Do novinky na OH? To nevím, jak to tam mám dát. Každopádně newsku na Hideoutu hodím určitě. Už jsem jí chtěl hodit dneska ráno, ale neměl jsem ty linky.
Rivon píše:Tak už stahuju, to sem teda zvědavej
Rivon píše:ale co se týče těch letadel na začátku, tak ty sice vypadaly hezky, ale pohybovaly se hrozně nerealisticky.
Prott píše:Nj, příště bude lepší. Jak myslíš, že se pohybovaly divně?
R@iden píše:Zdravím... viděl jsem ten film a je skvělej... akorát jsem tam zachytil jednu chybu.... teda pokud nejsem slepej... když Snake leží v tom vězení pak se tam setká s Gray Foxem tak si od něho veme cígo.. zapálí si.. a v jednom okamžiku má tu ruku špinavou a v druhým zase trošku čistou... to je vše co jsem chtěl říct díky R@iden!:D
Ghoststalker píše:Jen "jednu chybu"?No dobre. Priznaqm se, ze zrovna o tomhle jsem teda vubec nevedel a prijde mi to i divny, protoze se Peters rozhodne behem te hodiny, co jsme to tocili, nikde nemyl
. Spis bych cekal nejake narazky na to, jak si veme cigo, zapali si, kouri, kouri, a najednou mu cigareta zase pribude
Zpět na Metal Gear : Outer Heaven
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník