Kniha Metal Gear Solid

Pokec o celé sérii Metal Gear. Cokoliv, co vás napadne k některé z Metal Gear her.

Re: Kniha Metal Gear Solid

Příspěvekod TonyHawk v 25 říj 2013 19:04

Lukasing píše:http://metalgear.wikia.com/wiki/Project_Itoh
já loni zkoušel hledat ebook v šedých sférách.. neúspěšně, navíc Kojima Itoha tributnul v PW, takže je to určitě víc MgS, než řemeslník Ben-son(of-a-bitch)
Macek píše:To není fake, asi to bude stejně stupidní knížka typu MGS1, ale stejně bych si ji přečetl.

No hoši, zas Bensonove MGS nehádžte do pekla... ja som český preklad čítal a bola to kvalitka.. síce viac-menej len prepis toho, čo bolo v hre, ale trebárs boss-fighty boli naprosto vynikajúce... a bolo tam aj zopár gag-ov, čo potešilo :)...

A Benson neni žiadna nula... Ste asi nečítali jeho Tom Clancy's Splinter Cell: Operation Barracuda, všakže?? Ako kniha to bola vynikajúca :)
SEMPER FIDELIS
TonyHawk
Major Zero

Příspěvekod Rivon v 25 říj 2013 19:34

Stačilo mi přečíst si ten začátek a věděl jsem, že to je odpad... Však už jsem to tu někde psal. Aspoň na začátku tam Snake všechny killuje a má tam úplně hroznou hlášku s veselýma vánocema...
Winning...
Obrázek
Rivon
Patriot
Administrátor

Příspěvekod TonyHawk v 26 říj 2013 21:57

Rivon píše:Stačilo mi přečíst si ten začátek a věděl jsem, že to je odpad... Však už jsem to tu někde psal. Aspoň na začátku tam Snake všechny killuje a má tam úplně hroznou hlášku s veselýma vánocema...

Tie Vianoce, to aspoň bola sranda :D... to, že tam všetkých killuje, to mi až tak veľmi nevadí.. inu, je fakt, že sa tam Snake zobrazil viac ako chladný drsňák.. čo si povedzme narovinu, že aj bol.. najmä podľa origoš MGS.. Hayterov hlas tam vyznie veľmi chladne... Twin Snakes už bolo o niečom inom, tam to posúdiť neviem, pač mal Hayter už ten svoj "bad-ass" voice v štýle MGS2, MGS3 :)...

Inu, ja si stále myslím, že najväčším odpadom bude asi Digital Graphic Novel 2... :)
SEMPER FIDELIS
TonyHawk
Major Zero

Příspěvekod solid__snake v 26 říj 2013 22:34

Cánoce byly otřesné. :D Ale to, že většinu Genomových vojáků povraždil, bude asi canon.
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Předchozí

Zpět na Metal Gear obecně