??? vs ???

Pokec o celé sérii Metal Gear. Cokoliv, co vás napadne k některé z Metal Gear her.

Kto ma najcoolovejsi nazov???

Foxhound
22
71%
Dead Cell
6
19%
Cobras
3
10%

Celkem hlasů : 31

??? vs ???

Příspěvekod Solid Snakey v 18 led 2008 21:10

Takze v tomto topicu by som s vami chcel podiskutovat o tom kto je lepsi a preco podla vas.
tak to nezdrzujme a podme nato ( dufam ze mi aspon niekto odpise)

BATTLE ONE
SOLID SNAKE VS SAM FISHER

Toto je jasne. Ale aj Sam je v niecom lepsi ako Snake. (Toto nie je MGS VS Splinter Cell :D )

ROUNDS
HLASY : Jednoznacne Snake ma aj v Anglickej(David Hayter) aj v Japonskej(Akio Ohtsuka) verzii lepsi hlas ako Sam(Michael Ironside).
Preto toto kolo ide na Snakea.
1 : 0
VYZOR : Tak toto je odveci pre mna hodnotit. Preto som sa spytal nejakych bab. Mami a sestry :D Podla nich lepsie vyzera Sam. Neviem preco. Vraveli ze vraj ma krajsiu tvar a oci. Neposudzujem. Nabuduce sa spytam v gay klube dakom. (Ja nie som gay jasne :evil: )
2 : 1
MOVES : Zial toto kolo pojde na Sama. Darmo alebo tahy ako zvesenie sa dole z potrubia a podobne ma Sam vymakanejsie. Niezeby to podla mna Snake nedokazal ale ich nepredviedol. Tak ci onak
2 : 2
CHARACTERS : Bez pochyb su obidvaja silne osobnosti. Ich zivotne pribehy su plne zvratov. Ako som povedal toto nie je MGS vs Splinter Cell inak by bod isiel na Snakea. Ale predsa prekonanie toho ze ste zabili okrem inych svojho naj kamosa a otca svedci o tom ze Snake je silnejsi charakter.
3 : 2
PHYSIC : Tu asi vela z vas so mnou nebude suhlasit ale bod dam Samovi. Snake je sice rychlejsi a obratnejsi ale Sam je trochu namakanejsi :wink:
3 : 3
NAME : Solid Snake je 100x lepsie meno respektive prezyvka ako Sam Fisher. HAHAHA to uz ja sa lepsie volam (radsej nepoviem lebo ovela lepsie to nie je) :D
4 : 3
FINAL ROUND
Je uz sice rozhodnute ale Sam by mal aspon sancu trocha vylepsit score :wink: Tak podme nato!!!!
Sam by proti Snakeovi prehral v battle lebo je pomalsi a menej obratny. Nemal by ani sancu proti Metal Gearovi. Okrem toho Snake vie pouzivat kazdu zbran takze Sam je minulost!!!!!
FINAL SCORE 5 : 3
A je toho este ovela viac v com by Snake vyhral. BTW Neratal som Snakea z 3 co bol vlastne Big Boss a zo 4

NEXT DAY NEXT BATTLE
( Toto bolo ako by som chcel aby tento topic vyzeral , nechcem aby sme sa tu hadali :wink: a tak a dalsie battle by bolo dobre ak by ste napisali svoje nazory :lol: malo by to byt v tomto style ze dam ROUND a budeme diskutovat kto v tom vyhra :lol:
Naposledy upravil Solid Snakey dne 28 úno 2008 17:45, celkově upraveno 53
Obrázek
Solid Snakey
Otacon

Re: ??? vs ???

Příspěvekod solid__snake v 18 led 2008 21:37

lol... tady bych to viděl jasně... Snake by Sama odrovnal do jedné sekundy :)
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Solid Snakey v 18 led 2008 21:40

solid__snake píše:lol... tady bych to viděl jasně... Snake by Sama odrovnal do jedné sekundy :)

este pockaj musim to dokoncit len som skusal ci idu images...bude to dlhsie
Obrázek
Solid Snakey
Otacon

Příspěvekod Prott v 18 led 2008 23:00

Tak to asi určitě ... Fisher na Snaka ani zdaleka nemá :)
Obrázek
Prott
Big Boss

Příspěvekod PYTHON v 18 led 2008 23:33

Fisher jen srac kterej se boji vyjit ze stinu protoze by ho hned sejmuly 8) :lol: :P
Obrázek
PYTHON
Patriot

Příspěvekod Solid Snakey v 18 led 2008 23:40

PYTHON píše:Fisher jen srac kterej se boji vyjit ze stinu protoze by ho hned sejmuly 8) :lol: :P

Preto Snake aj vyhral :D Ale druhe battle co som pripravil asi bude tazsie :wink: bude to suboj titanov :mrgreen:
Obrázek
Solid Snakey
Otacon

Příspěvekod CareFree_Artist v 18 led 2008 23:49

Fišer je emo
kɒmɪks.

Obrázek
osohni blog
CareFree_Artist
Patriot

Příspěvekod Solid Snakey v 18 led 2008 23:57

artist píše:Fišer je emo

Hahaha to s tebou suhlasim. Ale len v tom novom Splinter Cellovi. Inak som si vzdy myslel ze je plesaty :lol:
Obrázek
Solid Snakey
Otacon

Příspěvekod Sol!d_Sn@k3 v 19 led 2008 09:22

:lol: Jako Hitman, že jo...Je fakt, že sem si to dlouho myslel taky :) ...Prostě Snake byl, je a vždycky bude ten první a nejlepší soldier všech dob 8) ...Budiž mu třikrát vykřičeno HURÁÁÁÁ
Obrázek
Liquid! Stop this thing!!!
Sol!d_Sn@k3
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Tamuel v 19 led 2008 09:33

Docela souhlasím s tím porovnáním v prvním příspěvku teda až nato, že mi připadá Snake víc cool než Fischer :) Ale celkově mi příjde Sam Fischer jako dost nudná postava. No to bude ale vlastně asi taky tím, že se splinter cell nezaměřuje tak na příběh jako mgs. No abych neodbíhal od tématu Solid Snake je tedy pro mě jasný vítěz :D Je mi ale jasné jak by tohle porovnání zkončilo na foru o splinter cellu.
"Endure. In enduring, grow strong"
"You can't predict your future, but you can follow your dreams."
Tamuel
Scott Dolph

Příspěvekod Solid Snakey v 19 led 2008 09:54

BATTLE TWO
METAL GEAR REX VS METAL GEAR RAY

Toto som vzdy chcel vediet kto by vyhral. Ale najprv ich nechajme nech si to rozdaju v par kolach. :D

ROUNDS

NAME : Tak ja tu hlasujem za Raya. Znie to o dost coolovejsie ako "komisar" Rex :mrgreen: Ale chcem pocut aj vas nazor. Po par nazoroch pridelim bod.

Tamuel píše:Docela souhlasím s tím porovnáním v prvním příspěvku teda až nato, že mi připadá Snake víc cool než Fischer :) Ale celkově mi příjde Sam Fischer jako dost nudná postava. No to bude ale vlastně asi taky tím, že se splinter cell nezaměřuje tak na příběh jako mgs. No abych neodbíhal od tématu Solid Snake je tedy pro mě jasný vítěz :D Je mi ale jasné jak by tohle porovnání zkončilo na foru o splinter cellu.

HAHA na fore o splinter cellovi by to mozno skoncilo inak ale musis uznat ze splinter cell je oproti MGS fór. :mrgreen:
Obrázek
Solid Snakey
Otacon

Příspěvekod Sol!d_Sn@k3 v 19 led 2008 11:03

No tak souboj Rexe a Raye uvidíme v MGS4, možná, teda pokud se ten Rex dá počítat jako funkční stroj :lol: ...Jinak já fandím Rexovi, protože má skvělej design a mě se líbí mnohem víc, než Ray...Prostě fandím Rexovi i když vím, že by asi proti mrštnějšímu a ryhlejšímu Rayovi neměl šanci :cry:
Obrázek
Liquid! Stop this thing!!!
Sol!d_Sn@k3
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod solid__snake v 19 led 2008 14:09

vítěz: asi RAY... každopádně fandím REXovi :) Musíme brát ale v potaz fakt, že RAY byl vytvořena jako anti-Metal Gear... Takže říkám že mariňácký RAY by REXe porazil...
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Solid Snakey v 19 led 2008 14:31

Ale kluci k tomu sme sa este nedostali....najprv len to ze kto je coolovejsi.... Takze bod davam REXovi za meno
1 : 0
Dalsie kolo VZHLAD
Podla mna REX je vyzorovo krajsi. Mohutnejsi a lepsie sa na neho pozera. Co povite ktory sa vam paci?
Obrázek
Solid Snakey
Otacon

Příspěvekod Swat v 19 led 2008 14:51

mne sa viac paci .. hmm ani jeden , je to narovnak , ale ray je ohybnejsi , rychlejsi , a navyse perfektne skace do vody :mrgreen:
PSN: Mgsswat
Swat
Perfect Soldier
Globální moderátor

Další

Zpět na Metal Gear obecně