Takze v tomto topicu by som s vami chcel podiskutovat o tom kto je lepsi a preco podla vas.
tak to nezdrzujme a podme nato ( dufam ze mi aspon niekto odpise)
BATTLE ONE
SOLID SNAKE VS SAM FISHER
Toto je jasne. Ale aj Sam je v niecom lepsi ako Snake. (Toto nie je MGS VS Splinter Cell )
ROUNDS
HLASY : Jednoznacne Snake ma aj v Anglickej(David Hayter) aj v Japonskej(Akio Ohtsuka) verzii lepsi hlas ako Sam(Michael Ironside).
Preto toto kolo ide na Snakea.
1 : 0
VYZOR : Tak toto je odveci pre mna hodnotit. Preto som sa spytal nejakych bab. Mami a sestry Podla nich lepsie vyzera Sam. Neviem preco. Vraveli ze vraj ma krajsiu tvar a oci. Neposudzujem. Nabuduce sa spytam v gay klube dakom. (Ja nie som gay jasne )
2 : 1
MOVES : Zial toto kolo pojde na Sama. Darmo alebo tahy ako zvesenie sa dole z potrubia a podobne ma Sam vymakanejsie. Niezeby to podla mna Snake nedokazal ale ich nepredviedol. Tak ci onak
2 : 2
CHARACTERS : Bez pochyb su obidvaja silne osobnosti. Ich zivotne pribehy su plne zvratov. Ako som povedal toto nie je MGS vs Splinter Cell inak by bod isiel na Snakea. Ale predsa prekonanie toho ze ste zabili okrem inych svojho naj kamosa a otca svedci o tom ze Snake je silnejsi charakter.
3 : 2
PHYSIC : Tu asi vela z vas so mnou nebude suhlasit ale bod dam Samovi. Snake je sice rychlejsi a obratnejsi ale Sam je trochu namakanejsi
3 : 3
NAME : Solid Snake je 100x lepsie meno respektive prezyvka ako Sam Fisher. HAHAHA to uz ja sa lepsie volam (radsej nepoviem lebo ovela lepsie to nie je)
4 : 3
FINAL ROUND
Je uz sice rozhodnute ale Sam by mal aspon sancu trocha vylepsit score Tak podme nato!!!!
Sam by proti Snakeovi prehral v battle lebo je pomalsi a menej obratny. Nemal by ani sancu proti Metal Gearovi. Okrem toho Snake vie pouzivat kazdu zbran takze Sam je minulost!!!!!
FINAL SCORE 5 : 3
A je toho este ovela viac v com by Snake vyhral. BTW Neratal som Snakea z 3 co bol vlastne Big Boss a zo 4
NEXT DAY NEXT BATTLE
( Toto bolo ako by som chcel aby tento topic vyzeral , nechcem aby sme sa tu hadali a tak a dalsie battle by bolo dobre ak by ste napisali svoje nazory malo by to byt v tomto style ze dam ROUND a budeme diskutovat kto v tom vyhra