Pár dotazů

Pokec o celé sérii Metal Gear. Cokoliv, co vás napadne k některé z Metal Gear her.

Re: Pár dotazů

Příspěvekod Lukasing v 22 čer 2013 20:20

vždyť o tom ta hra je.. být precizní a opatrný.. checkpointy jsou tuším na začátku každého patra. Savestaty vyloženě zabijí hratelnost obzvláště u stealth her..
Lukasing
Eva

Příspěvekod Macek v 22 čer 2013 20:22

kuki164 píše:Ja som tomhral cez emulator MSX2 Blue Msx. Môžeš to sejvovať hocikde.

Přesně přes ten to hraju. A quicksave používám, ale příjde mi to jako malý podvádění. Proto by mě zajímalo jak se to ukládalo normálně? Teď jsem porazil Hind-D a bez quick savu bych to dělal asi hodně dlouho, možná bych to i vzdal. To mě štve.
Macek
Big Boss

Příspěvekod kuki164 v 22 čer 2013 20:26

Cez Codec to nejde ?
PSN: kuki16
MAIL: matej91@centum.sk
Twitter: kuki164
ČSFD: kuki164
3DS friend code: 5284 2151 3930
Steam: kuki164
kuki164
Globální moderátor

Příspěvekod FOX Hound v 22 čer 2013 20:30

Já dám save game a stejně jsem u výtahu xD jinak Ocelot věděl , že jeho matka je Boss ?
FOX Hound
Johnny Sasaki

Příspěvekod Macek v 22 čer 2013 20:31

to nevím protože jsem odhalil teprve 2 frekvence na Big Bosse a pak mi řekli na Diane, víc nevím.
Macek
Big Boss

Příspěvekod kuki164 v 22 čer 2013 22:23

No aj v MGS vo všetkých dieloch si sa objavil na začiatku miestnosti, a bolo jedno kde si si to uložil. Neznášam keď ti hra diktuje kde sa ti hra uloží. Je to len frustrujúce, napríklad keď nejde preskočiť animačka, rozhovor alebo sa proste prebiť cez hordu nepriateľov doslova naspamäť zo zavretými očami. A komu vadí quicksave nech ho nevyužíva, ale mal by byť v každej hre kvôli vyžšie uvedeným problémom.

V MG je to proste vymyslené źe sa objavíš na začiatku poschodia = frustrujúci blbý nápad.
PSN: kuki16
MAIL: matej91@centum.sk
Twitter: kuki164
ČSFD: kuki164
3DS friend code: 5284 2151 3930
Steam: kuki164
kuki164
Globální moderátor

Příspěvekod FOX Hound v 28 čer 2013 16:48

Dotaz.V MGS 4 , jak v 1 kapitole na konci začnou všichni vojáci bojovat mezi sebou atd. to je způsobeno nějakým útokem na nanomachines v jejich tělech ? Nebo co to způsobilo ? Jinak co se Naomi týče,pokud si vzpomínám,za to , že Solid zabil jejiho brachu , tak mu hodila do těla Fox-Die a po MGS 1 zmizela, Fox-die zabil Liquida,ale jaké má negativní účinky na Solida ? Díky
FOX Hound
Johnny Sasaki

Příspěvekod solid__snake v 28 čer 2013 16:54

1. Nanomachines, son.
2. Fox-Die může Snaka zabít. Nikdo neví kdy přesně, ale stát se to může úplně kdykoli.
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod FOX Hound v 28 čer 2013 16:58

solid__snake píše:1. Nanomachines, son.
2. Fox-Die může Snaka zabít. Nikdo neví kdy přesně, ale stát se to může úplně kdykoli.

Jo dík a ještě dotaz,trochu divný , ale jak Patrioti komunikují s ostatníma ? :D Jinak Sons of patriots jsou vlastně nanomachines,že ?
FOX Hound
Johnny Sasaki

Příspěvekod Raiden Diaz v 29 čer 2013 08:25

FOX Hound píše:Jinak Sons of patriots jsou vlastně nanomachines,že ?

Ne, SOP je Systém, který kontroluje vojáky pomocí nanomachines.
Raiden Diaz
Sokolov

Příspěvekod FOX Hound v 29 čer 2013 10:01

Raiden Diaz píše:
FOX Hound píše:Jinak Sons of patriots jsou vlastně nanomachines,že ?

Ne, SOP je Systém, který kontroluje vojáky pomocí nanomachines.

Aha,takže pokud jsem to pochopil,Liquid má v plánu hacknout SOP a tím vše ovládat,včetně Patriotů,ale k hacknutí potřebuje nějaký genetický kod nebo něco takového od Big Bosse ? A co se týče Zera,tak ten teda po Outer Heavenu,kdy solid zabil Big Bosse , tak Zero ho nechal nějak oživit a strčil ho do vězení,EVA a ADAM se ho snažili sovobodit a nakonec jak EVA ukazovala to tělo v té dodávce u kostela v MGS 4 , to byl teda Big Boss jo ?
FOX Hound
Johnny Sasaki

Příspěvekod Raiden Diaz v 29 čer 2013 20:04

FOX Hound píše:Aha,takže pokud jsem to pochopil,Liquid má v plánu hacknout SOP a tím vše ovládat,včetně Patriotů,ale k hacknutí potřebuje nějaký genetický kod nebo něco takového od Big Bosse ? A co se týče Zera,tak ten teda po Outer Heavenu,kdy solid zabil Big Bosse , tak Zero ho nechal nějak oživit a strčil ho do vězení,EVA a ADAM se ho snažili sovobodit a nakonec jak EVA ukazovala to tělo v té dodávce u kostela v MGS 4 , to byl teda Big Boss jo ?

1. Skoro přesně, až na to ovládání Patriotů. 2. Věznit ho nemusel, když z něj zbylo jen torzo s hlavou. Ale i tak si to Zero ještě pojistil nanostrojema, aby BB nemohl nabýt vědomí, dokud bude Systém v provozu. Zajímalo by mě, kdy vlastně BB mluvil s Naomi, když ta zemřela před ukončením Systému. Možná jsem tam něco špatně pochopil... A tělo v dodávce patřilo Solidusovi.
Raiden Diaz
Sokolov

Příspěvekod Virgo v 30 čer 2013 06:55

v mgs3 kdy je Snake porazen na moste a nasledne z nej schozen do reky,Volgin vystreli jadernou strelu,v dalsim zaberu uz je to atomova bomba s padakem ?????
snake se diva jak se na nej riti tlakova vlna za kterou nasleduje atomovy hrib,nema Snake nasledky od vybuchu?
Virgo
Mei Ling

Příspěvekod Sol!d_Sn@k3 v 30 čer 2013 11:31

Virgo píše:v mgs3 kdy je Snake porazen na moste a nasledne z nej schozen do reky,Volgin vystreli jadernou strelu,v dalsim zaberu uz je to atomova bomba s padakem ?????
snake se diva jak se na nej riti tlakova vlna za kterou nasleduje atomovy hrib,nema Snake nasledky od vybuchu?

Snake byl sterilní už před MGS3. Jeho synové jsou klony.
Obrázek
Liquid! Stop this thing!!!
Sol!d_Sn@k3
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Virgo v 30 čer 2013 13:05

Sol!d_Sn@k3 píše:
Virgo píše:v mgs3 kdy je Snake porazen na moste a nasledne z nej schozen do reky,Volgin vystreli jadernou strelu,v dalsim zaberu uz je to atomova bomba s padakem ?????

Snake byl sterilní už před MGS3. Jeho synové jsou klony.

to vim ze jeho synove jsou klony,jen me zajima jestli to na nem nenechalo i jine nasledky,preci jenom je to radiace
Virgo
Mei Ling

PředchozíDalší

Zpět na Metal Gear obecně