Pár dotazů

Pokec o celé sérii Metal Gear. Cokoliv, co vás napadne k některé z Metal Gear her.

Re: Pár dotazů

Příspěvekod Macek v 30 srp 2013 19:57

Leon píše:Baker (ten co je přivázaný k C4) zemřel na srdeční zástavu vyvolanou FoxDie.

Já to nechápu :D :why:
Macek
Big Boss

Příspěvekod Raiden Diaz v 30 srp 2013 20:09

Leon píše:
Rivon píše:Mám za to, že FoxDie působil jen na jedince s určitým genetickým kódem (geny BB), a zatímco Snakové a FOXHOUND je měli, Revolver ne.

Jo, ale Big Bossovu DNA měli jen jeho synové a GENOME soldiers, členové FOXHOUND myslím že ne (?)...nevím... :?

Je to tak. Ale FOXDIE s geny BB stejně nesouvisí...původně to bylo nastavené jen na zabití Liquida a spol. a Kennetha Pekaře. Solid přibyl jako další cíl až později.

Macek píše:
Leon píše:Baker (ten co je přivázaný k C4) zemřel na srdeční zástavu vyvolanou FoxDie.

FOXDIE způsobuje zástavu srdce... Nebo co na tom nechápeš? :)
Raiden Diaz
Sokolov

Příspěvekod Macek v 30 srp 2013 20:27

Raiden Diaz píše:Ale FOXDIE s geny BB stejně nesouvisí...původně to bylo nastavené jen na zabití Liquida a spol. a Kennetha Pekaře. Solid přibyl jako další cíl až později.

Macek píše:

FOXDIE způsobuje zástavu srdce... Nebo co na tom nechápeš? :)

^
Toho Bakera
Asi jsem na to zapoměl nebo mi to uniklo, ale tady jsi to vysvětlil :rsmile:
Macek
Big Boss

Příspěvekod TonyHawk v 30 srp 2013 21:30

Ohľadom toho Baker-a.. ak som to dobre pochopil, tak ho chcelo zabiť Pentagon... inu, keď si to vezmem už len logicky, tak Pekár povedal, že ten optický disk má dať Had Tvrďák (toto je holt prča :D..) Domovskému mužovi (Houseman :D).. ale potom keď pocítil, že dostane infarkt, tak povedal niečo v štýle "tie svine z Pentagonu.."

Ako, celá táto jedna pasáž s FoxDie zostáva pre mňa stále nevyriešená - ako to, že Meryl, Otacon a spol. neboli nakazení?? Ako to, že Solid hneď nezomrel? Ako to myslela Naomi, že "Máš toľko času, koľko potrebuješ. Len ži." ? Ako to bolo v MGS4, keď sa zo Snake-a mala stať prenosná zbraň? V prípade Ocelota v MGS4 - on zomrel na FoxDie??

Celá tá jedna vec s FoxDie mi príde ako... nedostatočne doriešené a nevysvetlené...
SEMPER FIDELIS
TonyHawk
Major Zero

Příspěvekod Leon v 31 srp 2013 05:39

TonyHawk píše:Celá tá jedna vec s FoxDie mi príde ako... nedostatočne doriešené a nevysvetlené...

A nejen ona, možná si to někteří ani nechtějí přiznat, ale přes to, jak propracované a kompaktní univerzum Kojima stvořil, přeci jen se tu a tam objeví chyby a pitomosti v příběhu.
https://www.youtube.com/watch?v=A3sBZ5Nr4hc "Look, I don't care about your politics."
Leon
True Patriot

Příspěvekod Raiden Diaz v 31 srp 2013 08:43

TonyHawk píše:...
Ako, celá táto jedna pasáž s FoxDie zostáva pre mňa stále nevyriešená - ako to, že Meryl, Otacon a spol. neboli nakazení??
Ako to, že Solid hneď nezomrel? Ako to myslela Naomi, že "Máš toľko času, koľko potrebuješ. Len ži." ?
Ako to bolo v MGS4, keď sa zo Snake-a mala stať prenosná zbraň?
V prípade Ocelota v MGS4 - on zomrel na FoxDie??
...

Meryl ani Otacon nebyli cílem. Už jsem tu psal, koho měl FOXDIE zabít.
Předpokládám, že pro Solida to muselo být nastavené jinak, aby ten virus stihl roznést po SM.
To bylo tím, že ten virus v něm zmutoval.
Ano.
Raiden Diaz
Sokolov

Příspěvekod solid__snake v 31 srp 2013 11:37

Přesně.

A v MGS4 zemřeli všichni na nový FoxDie virus, kterým ho nakazil až Drebin.
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod davidjaho v 27 led 2015 21:29

Ahoj.
Kde zapdá v časové linii Rising Revengeance? Je hned za MGS2 nebo se odehrává až po 4? Pochopím v něm souvislosti když jsem hrál jen MGS1 a 2? Prosím bez spoilů.
davidjaho
Johnny Sasaki

Příspěvekod Macek v 27 led 2015 21:54

Rozhodně se odehrává po MGS4. To je všechno co můžu říct, protože jsem se k němu ještě nedokopal.
Macek
Big Boss

Příspěvekod kuki164 v 27 led 2015 22:03

Odohráva sa po MGS4, a pochopíš to, je to mimo hlavnej série. len tam spomenú pár vecí, inak nič.
PSN: kuki16
MAIL: matej91@centum.sk
Twitter: kuki164
ČSFD: kuki164
3DS friend code: 5284 2151 3930
Steam: kuki164
kuki164
Globální moderátor

Předchozí

Zpět na Metal Gear obecně