Leon píše:Baker (ten co je přivázaný k C4) zemřel na srdeční zástavu vyvolanou FoxDie.
Já to nechápu
Leon píše:Baker (ten co je přivázaný k C4) zemřel na srdeční zástavu vyvolanou FoxDie.
Leon píše:Rivon píše:Mám za to, že FoxDie působil jen na jedince s určitým genetickým kódem (geny BB), a zatímco Snakové a FOXHOUND je měli, Revolver ne.
Jo, ale Big Bossovu DNA měli jen jeho synové a GENOME soldiers, členové FOXHOUND myslím že ne (?)...nevím...
Macek píše:Leon píše:Baker (ten co je přivázaný k C4) zemřel na srdeční zástavu vyvolanou FoxDie.
Já to nechápu
Raiden Diaz píše:Ale FOXDIE s geny BB stejně nesouvisí...původně to bylo nastavené jen na zabití Liquida a spol. a Kennetha Pekaře. Solid přibyl jako další cíl až později.Macek píše:Leon píše:Baker (ten co je přivázaný k C4) zemřel na srdeční zástavu vyvolanou FoxDie.
Já to nechápu
FOXDIE způsobuje zástavu srdce... Nebo co na tom nechápeš?
TonyHawk píše:Celá tá jedna vec s FoxDie mi príde ako... nedostatočne doriešené a nevysvetlené...
TonyHawk píše:...
Ako, celá táto jedna pasáž s FoxDie zostáva pre mňa stále nevyriešená - ako to, že Meryl, Otacon a spol. neboli nakazení??
Ako to, že Solid hneď nezomrel? Ako to myslela Naomi, že "Máš toľko času, koľko potrebuješ. Len ži." ?
Ako to bolo v MGS4, keď sa zo Snake-a mala stať prenosná zbraň?
V prípade Ocelota v MGS4 - on zomrel na FoxDie??
...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník