Před pár dny jsem si stáhnul MGS3HD.
Pamět mi tvrdí, že postavy měli lepší mimiky obličeje, ale fuck that. Hned jsem si jí dal na Extreme a ještě jsem to nedohrál (no kill no alert a nejlépe Platinu...i když se mi nechce na Extreme hledat Kerotany).
Mám velké problémy zvyknout si na ovládání a pořád nejsem schopný přenést přes srdce, že Snake neumí chodit skrčený.
Hra mě dost sere, protože když je tam víc vojáků, nedejbože když spustím Alert, tak se hra drasticky zpomalí až na třetinu. Blighttown hadr!
Absolutně nechápu z proč odstanili Nightmare a Snake VS Monkeys.
A nevím jak se jim to podařilo, ale objevují se ve hře grafické chyby, které si z originálu nepamatuju, jako třeba prolínající se barvy oblečení, nebo extrémně nízká kvalita těch malých videí, kde Snake jí hada, ošetřujuje si rány apod, ty videa jsou 16 bitové.
No a nakonec PW, kde nemůžu porovnat s originálem, leč tam je jeden docela divný a otravný bug. Když někoho chytnu do CQC a chci dotyčného vyslechnout, tak se mi objeví titulky toho co říká, ale nemá to zvuk, místo toho to udělá takový divný zvuk...který nevím jak popsat, ale řeč to fakt neni.
Uvažuju o dvojce...
Ale i přes tyhle blbosti je to super. Jen mě mrzí že už nebudu mít Monkey Mask.