MGS obecně

Pokec o celé sérii Metal Gear. Cokoliv, co vás napadne k některé z Metal Gear her.

Re: MGS obecně

Příspěvekod Leon v 19 zář 2015 16:48

Podle mně Kojima nikdy neměl koule a žaludek na to, aby měl v sérii opravdu nějakého fakt uber záporáka, kterého by měl člověk chuť nenávidět a pohrdat jím. Jen si to vem. Z Big Bosse udělal vlastně oběť komplotu, ze Zera dědka na křesle, co tam cituje Bonda, Liquida deklasoval na mluvící ruku, Z Ocelota udělal v MGS V trapnou loutku, Soliduse zabil hned v tom díle, kde byl poprvé, Solid vlastně ani nikdy zlý nebyl, natož The Boss. atd. Vždycky tam jsou jen náznaky, a stejně to nakonec zjemnil, aby nikoho neurazil. Jako sorry, mít 30 let sérii, tolik dílů a nemít žádného jednoznačného padoucha, to je zlé. A navíc to všechno pak svést na nanotechnologie... :D
https://www.youtube.com/watch?v=A3sBZ5Nr4hc "Look, I don't care about your politics."
Leon
True Patriot

Příspěvekod solid__snake v 19 zář 2015 17:04

Proto je Volgin v rámci MGS série tak unikátní postava. :) A origoš Liquid je taky docela zmetek, který prostě nenávidí téměř vše kolem sebe.
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod wariorpolni v 20 zář 2015 19:17

No já bych řekl že záporáci jsou např. Liquid, v MGS4 to byl (pro mě) fakt badass , jinak záporákem jsou patrioti ne ?
wariorpolni
Johnny Sasaki

Příspěvekod JDzacovsky v 21 zář 2015 00:01

Pro mne osobne byl nejlepe zpracovany puvodni Liquid Snake v MGS1, to byl zaporak, jak se patri. Mluvici ruka z MGS2 byla demence.
JDzacovsky
Johnny Sasaki

Příspěvekod solid__snake v 21 zář 2015 00:45

Solidus byl taky skvělý záporák s asi nejlogičtějším plánem. Jedna z nejpodceňovanějších postav imo. "Damn the Patriots!"

S Liquidem v MGS1 ale byla větší sranda... Je šílený, nezničitelný, a asi nejvíc OP charakter celé série. A taky ho namlouvá Cam Clarke. :)
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Macek v 21 zář 2015 13:42

Jsem rád, že někdo taky hájil Soliduse. Solidus je můj nejoblíbenější záporák. Pak Liquid Snake, kterýmu prostě hrabe a má ikonický hlášky. Volgin je jen úchyláček, co si dovoluje na slabší. :lol:
Ocelota nesnáším, kam vítr tam plášť, hlavně, že je snad v každým díle. :roll:
Macek
Big Boss

Příspěvekod solid__snake v 21 zář 2015 14:06

Dokaď nezačal dělat blbosti (zabití Olgy), tak jsem mu fandil. I tak ale skvělá postava a docela důstojný konec. Perfektní scéna. Když už nic, aspoň se vyhnul pitomým retconům ala "Liquidova ruka, či koma č. 150 (jeho přítomnost v MGS4 radši nepočítat :D).
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Macek v 21 zář 2015 14:23

solid__snake píše:...(jeho přítomnost v MGS4 radši nepočítat :D).

I to byla lepší role než nějakýho LO nebo Zera. :mrgreen:
Ono když je to tak uzavřený bez všech serepetiček, působí to lépe. Kdyby teď něco vzniklo a bylo tam všechno info o Solidusovi, tak se akorát budu chytat za hlavu omg wtf co to zas vymejšlej. Prostě je nějaká role, kterou daná postava odehraje a je to perfektní a ne ty bullshity jak k tomu všechno došlo, co dělal jako dítě, proč měl psa, atd. Už jen když se vyjadřoval o Raidenovi to bylo celkem usměvný. Samozřejmě, že by to nebyl MGS, nebýt propojení všeho, ale ve druhém díle tím ještě nestihli všechny otrávit. :)
O Solidusovi se stále moc neví a to je na tom nejzajímavější imho.
Macek
Big Boss

Příspěvekod solid__snake v 21 zář 2015 14:44

Souhlas. I když ono to je spíš tím, že co autor aspoň trochu nepromyslí ze startu, je potom okatě lepeno na původní obsah a moc to nedrží. No a tím hůř to jde pak kontrolovat, pokud se jde chronologicky pozpátku. :D

To proto jde naprosto legitimně ignorovat hry, co přišly po (třeba MGS2), a dostaneme úplně jinou, a většinou i lepší, hru (knihu, film,...).

Retcons suck! :stoned:
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Macek v 05 říj 2015 13:55

Že by t3n měl přeci jen pravdu. Konami is cooking new 'palachinko' MGS (Mustard Gooseberries Sweets) :lol:
http://kotaku.com/sounds-konami-could-be-making-metal-gear-solid-pachin-1734648304
Macek
Big Boss

Příspěvekod Macek v 26 říj 2015 15:16

:rlol:
WWE 2k14 CAW Mixed Intergender TLC match - Major Ocelot/Liquid Snake vs. Hideo Kojima/QUIET
Doporučuju jen prezentaci postav, samotný souboj je nuda a je retardovanej. ♫How many spots has an Ocelot got?... :lol:

A Kojima dostává do držky. :D
Vidya Rumble: Hideo Kojima versus Team Snake
:horror:
Macek
Big Boss

Příspěvekod Lukasing v 02 dub 2016 21:36

http://youtu.be/0Ai1bh-D3K8
Pekne povidani o dabingu k prvnimu MGS.

btw napodruhe jsem trefil spravne tema :)
Lukasing
Eva

Příspěvekod Macek v 17 srp 2016 10:36

The Walking Umbrella Corps Už to začíná. :lol:
Macek
Big Boss

Příspěvekod Leon v 17 srp 2016 15:25

Jo, ta inspirace The Walking Dead je tam až přímo křiklavá... :|
https://www.youtube.com/watch?v=A3sBZ5Nr4hc "Look, I don't care about your politics."
Leon
True Patriot

Příspěvekod solid__snake v 17 srp 2016 19:23

Založil jsem této abominaci téma... :ftdb:
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Metal Gear obecně