PYTHON píše:Rising bude srac...ehm no nebude to pravej MGS, navic se ma odehravat behem MGS4 coz znamena jak znam KP dalsi zmeny v casove ose ...........zato MGSPW bude prave pokracovani s nejlepsim videohernim characterem vsech dob Big Bossem, co vic bych si mohl prat
solid__snake píše:Mě hlavně sere jak všichni do Risingu navážej i když o tom nevíme prakticky nic... Až na vlastní oči uvidim že to je shit, tak se k vám přidám, zatím zůstávám neutrální...
snakeeater píše:me nehorazne ten rising team sere, jak o nich tak ctu kojimu strasne lituju za to jak se musi koukat na rising team, jak mu nici jeho veledilo. nejsem proti rising jako takovemu, jen si myslim, ze to proste bude vysoko rozpoctovy hovno jako transformers.... sakra jo, to je dobry prirovnani
CareFree_Artist píše:ja bych rad videl MGS based JRPG, ale to se nestane, ono by to stejne asi nebylo nic moc...
PYTHON píše:Rising bude srac...ehm no nebude to pravej MGS, navic se ma odehravat behem MGS4 coz znamena jak znam KP dalsi zmeny v casove ose ...........zato MGSPW bude prave pokracovani s nejlepsim videohernim characterem vsech dob Big Bossem, co vic bych si mohl prat
solid__snake píše:Mě hlavně sere jak všichni do Risingu navážej i když o tom nevíme prakticky nic... Až na vlastní oči uvidim že to je shit, tak se k vám přidám, zatím zůstávám neutrální...
akker Solid Snake píše:no to je tažke na to odpovedat nevieme skoro o tom nič zmena v časovej osi sa podla mna konat nebude(to by nebol kojima....) predsa je jasne že sa bude hrat za raidena ,asi v dobe ked oslobodil suny zo zajatia patriotov alebo tak nejak inak tie screeany a prvý trailer prdsa nemaju zmysel alebo pojde o pribeh raidena od začiatku do konca to by bolo podla mna lepšie doplnenie serie a tak čo sa týka peace walker-a keby to nebolo na psp bola by to pecka ale aj tak sa na to tešim a čo sa tyka viacerých big boos-ov v hre si myslým že pojde o niečo ako spoluhranie (CO-OP) cez psp teda napriklad že aj traja budu moct hrat časovu liniu alebo sa bude hrat v týme a big boss bude velitel (ako inak ) to sa da len hadat ale zrejme to bude posledný pribeh big boss-a no metal gear seria ma ale ešte strašne vela obsahu pribeh Cyborg Ninja a.k.a. Gray Fox to je len jeden z mnohých doteraz ostava otazka prečo kto boli naomyni rodičia taký doležitý že ich musel zabit alebo pribeh the BOSS druha svetova prečo musela zabit soorowa atd skratka a jasne MGS pokračovania su v nedohladne
naked-snake píše:akker Solid Snake píše:....
budem offtopic, ale môžeš si zmeniť ikonku? mám ju dlhšie a som tu dlhšie než ty, ďakujem
phantomasko píše:naked-snake píše:akker Solid Snake píše:....
budem offtopic, ale môžeš si zmeniť ikonku? mám ju dlhšie a som tu dlhšie než ty, ďakujem
lol naked sa vynoril z tmy a dosiel na hideout
eF_Snake23 píše:...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník