Rising nebo Peace Walker

Pokec o celé sérii Metal Gear. Cokoliv, co vás napadne k některé z Metal Gear her.

Rising nebo Peace Walker

Příspěvekod Winley v 06 zář 2009 20:10

Zajímal by mě názor na to, co jsem nedávno psal v článku o rozepřích v Kojima Productions. Byli byste ochotní akceptovat změnu stylu série MGS? Jakýkoliv názor ocením :)
"When things get slow you can always paint your house brown and orange and discover the avocado" - Dylan Moran
Winley
Johnny Sasaki

Re: Rising nebo Peace Walker

Příspěvekod solid__snake v 06 zář 2009 20:12

Jo.. Byl bych ochoten to přijmout... Pokud půjde stále o skvělou hru, která nešpiní předešlé díly tak nejsem proti.
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod PYTHON v 06 zář 2009 20:52

Rising bude srac...ehm no nebude to pravej MGS, navic se ma odehravat behem MGS4 coz znamena jak znam KP dalsi zmeny v casove ose :? ...........zato MGSPW bude prave pokracovani s nejlepsim videohernim characterem vsech dob Big Bossem, co vic bych si mohl prat :wink: :D
Obrázek
PYTHON
Patriot

Příspěvekod JENIK v 06 zář 2009 21:30

PYTHON píše:Rising bude srac...ehm no nebude to pravej MGS, navic se ma odehravat behem MGS4 coz znamena jak znam KP dalsi zmeny v casove ose :? ...........zato MGSPW bude prave pokracovani s nejlepsim videohernim characterem vsech dob Big Bossem, co vic bych si mohl prat :wink: :D

To samé jako ty akorát bych měl pár doplňků : 1) Aby to bylo na PS3 2) Aby to mělo grafu jak MGS4 3) Aby ti BB nevypadali všeci stejně :P :P :P
Teď by to byla sama dokonalost :P :P :P
MGO : H.O.N.Z.A / Assault Rifle 2,Quarterback 3,CQC 1/ Camper 4EVER
JENIK
Scott Dolph

Příspěvekod akker Solid Snake v 06 zář 2009 21:51

no to je tažke na to odpovedat nevieme skoro o tom nič zmena v časovej osi sa podla mna konat nebude(to by nebol kojima....) predsa je jasne že sa bude hrat za raidena ,asi v dobe ked oslobodil suny zo zajatia patriotov alebo tak nejak inak tie screeany a prvý trailer prdsa nemaju zmysel alebo pojde o pribeh raidena od začiatku do konca to by bolo podla mna lepšie doplnenie serie a tak čo sa týka peace walker-a keby to nebolo na psp bola by to pecka ale aj tak sa na to tešim a čo sa tyka viacerých big boos-ov v hre si myslým že pojde o niečo ako spoluhranie (CO-OP) cez psp teda napriklad že aj traja budu moct hrat časovu liniu alebo sa bude hrat v týme a big boss bude velitel (ako inak ) to sa da len hadat ale zrejme to bude posledný pribeh big boss-a no metal gear seria ma ale ešte strašne vela obsahu pribeh Cyborg Ninja a.k.a. Gray Fox to je len jeden z mnohých doteraz ostava otazka prečo kto boli naomyni rodičia taký doležitý že ich musel zabit alebo pribeh the BOSS druha svetova prečo musela zabit soorowa atd skratka a jasne MGS pokračovania su v nedohladne
Our ability to us does not in fact what we have, but our decision. (I)
akker Solid Snake
Johnny Sasaki

Příspěvekod snakeeater v 06 zář 2009 21:58

me nehorazne ten rising team sere, jak o nich tak ctu :D kojimu strasne lituju za to jak se musi koukat na rising team, jak mu nici jeho veledilo. nejsem proti rising jako takovemu, jen si myslim, ze to proste bude vysoko rozpoctovy hovno jako transformers.... sakra jo, to je dobry prirovnani 8)
There's no such thing in the world as absolute reality. Most of what they call
real is actually fiction. What you think you see is only as real as your brain
tells you it is.
snakeeater
Patriot
Administrátor

Příspěvekod solid__snake v 07 zář 2009 08:43

Mě hlavně sere jak všichni do Risingu navážej i když o tom nevíme prakticky nic... Až na vlastní oči uvidim že to je shit, tak se k vám přidám, zatím zůstávám neutrální...
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod CareFree_Artist v 07 zář 2009 16:06

ja bych rad videl MGS based JRPG, ale to se nestane, ono by to stejne asi nebylo nic moc...
kɒmɪks.

Obrázek
osohni blog
CareFree_Artist
Patriot

Příspěvekod Rivon v 07 zář 2009 17:38

solid__snake píše:Mě hlavně sere jak všichni do Risingu navážej i když o tom nevíme prakticky nic... Až na vlastní oči uvidim že to je shit, tak se k vám přidám, zatím zůstávám neutrální...

+1 přesně tak... Nikdo nic neví, viděli jsme jen obal, z toho se nic vyčíst nedá...
snakeeater píše:me nehorazne ten rising team sere, jak o nich tak ctu :D kojimu strasne lituju za to jak se musi koukat na rising team, jak mu nici jeho veledilo. nejsem proti rising jako takovemu, jen si myslim, ze to proste bude vysoko rozpoctovy hovno jako transformers.... sakra jo, to je dobry prirovnani 8)

Jeho nesere to, že Rising team ničí MGS, ale že se ty týmy serou proti sobě hlavně... A na konci kecy...
CareFree_Artist píše:ja bych rad videl MGS based JRPG, ale to se nestane, ono by to stejne asi nebylo nic moc...

Ne, to by stálo za hovno...
PYTHON píše:Rising bude srac...ehm no nebude to pravej MGS, navic se ma odehravat behem MGS4 coz znamena jak znam KP dalsi zmeny v casove ose :? ...........zato MGSPW bude prave pokracovani s nejlepsim videohernim characterem vsech dob Big Bossem, co vic bych si mohl prat :wink: :D

Zase kecy...
Winning...
Obrázek
Rivon
Patriot
Administrátor

Příspěvekod eF_Snake23 v 07 zář 2009 18:48

solid__snake píše:Mě hlavně sere jak všichni do Risingu navážej i když o tom nevíme prakticky nic... Až na vlastní oči uvidim že to je shit, tak se k vám přidám, zatím zůstávám neutrální...

Podle me se moc zajimas o neco nezajimaveho <nic o tom prakticky nevime> protoze to budes mit na PS3, no a PW te sere pac je na PSP a to ty patrne nemas..... :P
A kdyz zjednodusim otazku tohodle topicu...Raiden nebo BB? :idea: :idea: BB :twisted: :twisted:
PSN ID - Fallcomp_
Desperado Enforcement LLC.
Obrázek _______________________ Obrázek
eF_Snake23
Naomi Hunter

Příspěvekod naked-snake v 07 zář 2009 19:07

akker Solid Snake píše:no to je tažke na to odpovedat nevieme skoro o tom nič zmena v časovej osi sa podla mna konat nebude(to by nebol kojima....) predsa je jasne že sa bude hrat za raidena ,asi v dobe ked oslobodil suny zo zajatia patriotov alebo tak nejak inak tie screeany a prvý trailer prdsa nemaju zmysel alebo pojde o pribeh raidena od začiatku do konca to by bolo podla mna lepšie doplnenie serie a tak čo sa týka peace walker-a keby to nebolo na psp bola by to pecka ale aj tak sa na to tešim a čo sa tyka viacerých big boos-ov v hre si myslým že pojde o niečo ako spoluhranie (CO-OP) cez psp teda napriklad že aj traja budu moct hrat časovu liniu alebo sa bude hrat v týme a big boss bude velitel (ako inak ) to sa da len hadat ale zrejme to bude posledný pribeh big boss-a no metal gear seria ma ale ešte strašne vela obsahu pribeh Cyborg Ninja a.k.a. Gray Fox to je len jeden z mnohých doteraz ostava otazka prečo kto boli naomyni rodičia taký doležitý že ich musel zabit alebo pribeh the BOSS druha svetova prečo musela zabit soorowa atd skratka a jasne MGS pokračovania su v nedohladne

budem offtopic, ale môžeš si zmeniť ikonku? mám ju dlhšie a som tu dlhšie než ty, ďakujem
naked-snake
Major Zero

Příspěvekod phantomasko v 07 zář 2009 19:21

naked-snake píše:
akker Solid Snake píše:....

budem offtopic, ale môžeš si zmeniť ikonku? mám ju dlhšie a som tu dlhšie než ty, ďakujem

lol naked sa vynoril z tmy a dosiel na hideout :lol:
PSN ID - phantomasko
Home ID - ungala-bungala
MGO ID - Pagani
phantomasko
Otacon

Příspěvekod naked-snake v 07 zář 2009 19:29

phantomasko píše:
naked-snake píše:
akker Solid Snake píše:....

lol naked sa vynoril z tmy a dosiel na hideout :lol:

ja tu dlho chodím, len nepíšem :mrgreen:
aby som bol v téme, tak ja som osobne na RISING veľmi zvedavý,ja sa na vás smejem ľudia, som si istý že keď výde prvý trailer na Rising tak nám všetkým padne sánka že aká brutalita to bude
naked-snake
Major Zero

Příspěvekod eF_Snake23 v 07 zář 2009 19:40

Tak zpet k tematu, z rozhovoru v novince, ale vlastne uz mnohem driv, mam pocit, ze Kojima samosebou chce vnest do sveta MGS nejak multiplayer, nejak SOLIDNE.... MGO2 ho asi moc neuspokojilo, secky ty hadky a podvody neni to co si asi predstavoval, to neni svet MGS, takze logicka cesta je CO-OP, hraci proste museji byt spolu.....Jiste chce take uz nejakou zmenu a ze jich asi v PW bude dost, ale ty v Rising jsou asi moc radikalni, nadruhou stranu by Kojima tezko nechal vyjit hru, ktera neni hodna titulu MGS, cele to deni je zajimave, avsak jasne podle me vede PW, jako nejlepsi nastupce serie. Ta posledni veta v rozhovoru> ...kdyz grafika Rising je tak... < mi pride Kojimovy od konami az jakoby narizena, navic je treba vzit v potaz ze trailery na PW nemuzou zatim ukazat jak to bude na PSP uzasne vypadat, avsak lze si predstavit......No a Rising nic, zadne prusaky informaci NA OKO, zadne SPY trilery, takhle na tom jeste zadny MGS nebyl, takova bida, doufam ze se jim podari udelat neco nejen multiplatformniho ,coz me osobne na tom taky sere, nejen graficky nabusenyho, coz je dneska vsechno, ale neco vic nez jen treba SNAKE REVENGE.... :roll:
PSN ID - Fallcomp_
Desperado Enforcement LLC.
Obrázek _______________________ Obrázek
eF_Snake23
Naomi Hunter

Příspěvekod Rivon v 07 zář 2009 19:46

eF_Snake23 píše:...

O to víc pak budete slintat, až uvidíte první trailer MGSR :)
Winning...
Obrázek
Rivon
Patriot
Administrátor

Další

Zpět na Metal Gear obecně