naked-snake píše:no dobre,ale liquid to neovladal pomocou svojej mysli ci sa mylim?
Sol!d_Sn@k3 píše:Jak tohle můžeš říct Beuty. Or should I say Beast? Kojima sice používá nějakých pár motivů z jinejch filmů nebo her, ale sám vymýšlí něco, co zas používají jiní. Dokáže ty vypůjčené věci použít tak, aby to mělo svůj význam a aby to bylo cool. Jako nazvat ho jen pro tohle že je lupič...? Co je potom takový Splinter Cell nebo Syphon Filter (který mám mmj docela rád)...
Deepthroat píše:nie nie , nemyslim ze je KOJIMA lupic. Kojima len robi to co robi 99 percent ludi na svete. Inspiruje sa . A na tom neni nic zle. A na rovinu , skopirovanie kultovnych scen ako utecenecc a terminator je skor jeho vyjadrenie pocty k tymto fimovym blockbusterom. KOJIMA RULEZZZZZ!!!!EVEN ON XMAS!!!
Sol!d_Sn@k3 píše:Jak tohle můžeš říct Beuty. Or should I say Beast? Kojima sice používá nějakých pár motivů z jinejch filmů nebo her, ale sám vymýšlí něco, co zas používají jiní. Dokáže ty vypůjčené věci použít tak, aby to mělo svůj význam a aby to bylo cool. Jako nazvat ho jen pro tohle že je lupič...? Co je potom takový Splinter Cell nebo Syphon Filter (který mám mmj docela rád)...
Sol!d_Sn@k3 píše:Deepthroat píše:nie nie , nemyslim ze je KOJIMA lupic. Kojima len robi to co robi 99 percent ludi na svete. Inspiruje sa . A na tom neni nic zle. A na rovinu , skopirovanie kultovnych scen ako utecenecc a terminator je skor jeho vyjadrenie pocty k tymto fimovym blockbusterom. KOJIMA RULEZZZZZ!!!!EVEN ON XMAS!!!
QFT
4 Rivon: SC zase neznám moc já, ale ten první díl (hrál sem asi chvíli a přestal mě bavit), byl takovej hodně o sneakingu, když se vyvolal poplach, byl prakticky konec. Ale nevím, můj názor je takovej...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník