Hideout v.3

Máte nějaké dotazy, nápady či stížnosti k tomuto fóru nebo webu www.metalgearsolid...

Re: Hideout v.3

Příspěvekod Leon v 03 črc 2016 16:39

Ve skutečnosti - což tě možná překvapí - web skomíral už v době, kdy jsi se tady registroval. Zlatá doba fóra byla totiž 2006 - 2010. Poté už to je rok od roku horší, respektive to tu ty další roky táhla parta pár lidí, která už dospěla a má vlastní život a na Hideout už si nevzpomene. Chybí nová generace... :)
https://www.youtube.com/watch?v=A3sBZ5Nr4hc "Look, I don't care about your politics."
Leon
True Patriot

Příspěvekod Macek v 03 črc 2016 16:56

Já tu náhlou smrt teda zaznamenal až po MGSV. :lol:
Ale chceš tím tedy říci, že internet je pro děti? S tím bych souhlasil. :D
V záři se to tady zase trochu probere...
Macek
Big Boss

Příspěvekod Leon v 03 črc 2016 17:30

Internet není pro děti, ale uvědom si, kiddo, že lidi, o kterých mluvím, tohle všechno zakládali před deseti lety když jim bylo 14 - 16 let, teď to jsou už pomalu otcové od rodin, pracující, kteří mají poněkud jiné zájmy než vysedávat u PC nebo hrát denně 5 hodin jako za mlada.
https://www.youtube.com/watch?v=A3sBZ5Nr4hc "Look, I don't care about your politics."
Leon
True Patriot

Příspěvekod Macek v 03 črc 2016 17:39

Z toho mi pořád vychází, že na internet mají čas děti, čili internet je především pro děti. Nechci tím nikoho urazit, ale přijde mi, že čím inteligentnější člověk, tím méně tráví čas na netu. :)
Macek
Big Boss

Příspěvekod Rivon v 03 črc 2016 22:25

Macek píše:Nechci tím nikoho urazit, ale přijde mi, že čím inteligentnější člověk, tím méně tráví čas na netu. :)

Tak s tím si dovolím nesouhlasit :)

Třeba pro mě je forum první stránka, kterou otevřu, kdykoliv zapnu počítač. Ale vzhledem k tomu, že tu nikdo nic moc nepíše, tak nemám na co reagovat ;)
Winning...
Obrázek
Rivon
Patriot
Administrátor

Příspěvekod Sniper Wolf v 09 črc 2016 01:37

Můj první příspěvek tady byl o tom že mi nešlo spustit MGS2, to že jsem si to zahrál až u kámoše o rok později je vedlejší. :D
No, proč jsem nechodím já? Zasvětil jsem svůj momentální život Roleplayingu s WoW tématikou, tady se ukážu tak jednou za týden, pravda, většinou tu jsou příspěvky na témata která mi bohužel nic neříkají ani mě nijak neosloví. Smutné ale je to tak.

Ale i přes to všechno sem čas od čas rád zavítám. :np:
Obrázek
ᚨᛚᚨᛋᛏᛟᚱ ᛋᛏᚱᛁᚲᛋ ' ᛖᚠᚢᚨᚱᛏᚢᛋ
Sniper Wolf
Meryl Silverburgh

Příspěvekod solid__snake v 09 črc 2016 17:21

Ten obrázek mě pobavil. A pak rozesmutněl. :cry:

Je fakt, že chybí ona nová generace, která by nahrazovala postupně odpadávající veterány... Tak to dosud fungovalo. Dneska tu nechodí fakticky nikdo ze zakládajících členů, ale vždycky se to nějak ustálilo. Tak uvidíme jak dopadne tohle snad "meziobdobí" úpadku. :)

(Kdyby MGSV stál za nějaké to slovo, možná by tu někdo nový přišel :-))
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Macek v 09 črc 2016 21:37

Moc vám nerozumím, co pořád máte s tou novou generací. Jde vám o přežití webu nebo o to být jeho součástí?
Mně jde teda o aktivitu, kterou můžou udržovat stávající členové, a když vidím podle datumu, že není žádný nový příspěvek, tak se ani nepřihlašuju, třeba i několik dní v kuse. Když jsem se tu registroval, tak bylo pořád co číst a to jsem tu nikoho neznal. Ani mi nevadilo číst zprávy o tématech, kterým jsem nerozuměl nebo k nim neměl co říct. Ale teď nic, člověk nikdy neví z jaké blbosti vystoupí něco zajímavého, proto by mě stačilo číst i kraviny. :)
Macek
Big Boss

Příspěvekod solid__snake v 10 črc 2016 09:41

No ale je bohužel fakt, že v posledním roce prostě spousta lidí odešlo a už se pravděpodobně nikdy nevrátí.

Já tu zůstanu dokud fórum bude existovat, jestli tě to potěší. :D
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Leon v 10 črc 2016 10:56

To i já zůstanu, už jenom proto, že jsem "True Patriot" :lol:
Leon
True Patriot

Příspěvekod solid__snake v 10 črc 2016 16:11

btw teď koukám, že už to je 10 let a jeden měsíc o mé registrace. Výročí! :rsmile:
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Macek v 12 črc 2016 21:47

Také bych tu rád zůstal. Jenže když to skončí tak, že se sem budou všichni chodit pouze dívat, je to taky o ničem. :D
Macek
Big Boss

Příspěvekod solid__snake v 19 úno 2017 19:35

snakeeater: nový hosting zdá se v pohodě, ale pár příspěvků chybí. Asi jen ty z posledního dne, protože si vybavuju jen ty tvoje... :)
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod snakeeater v 20 úno 2017 00:04

solid__snake píše:snakeeater: nový hosting zdá se v pohodě, ale pár příspěvků chybí. Asi jen ty z posledního dne, protože si vybavuju jen ty tvoje... :)

achjo, po čase jsem napsal několik příspěvků a všechny zůstaly na starém serveru :D
There's no such thing in the world as absolute reality. Most of what they call
real is actually fiction. What you think you see is only as real as your brain
tells you it is.
snakeeater
Patriot
Administrátor

Příspěvekod Rivon v 20 úno 2017 00:17

Wut? On je novej hosting?
Winning...
Obrázek
Rivon