Leon píše:Pořád to má pod palcem snakeeater, ale nikdo nic neví. Když jsem si s ním psal naposledy, což už budou tak 2 roky, tak jsme se dohodli na tom, že mi předá pravomoci, abych mohl psát novinky, respektive slíbil i více, ale jako podmínku si stanovil dát dohromady pár lidí, co se budou o web starat. A právě to byl problém, jelikož nemůžeš nikoho naverbovat, když je web neaktivní. Takže to uvázlo na mrtvém bodě. Naděje na oživení jsou tak velmi nízké, ne-li nulové. Hosting snad pořád platí snakeeater, takže alespoň fórum bude stále existovat.
Som si myslel, že ste sa chceli spojiť Ty, Kuki, a možno ešte niekto (neviem kto - Rivon? solid_snake? So1id_Sn@ke, či akú mal prezývku?
). Na Discord-e to chce dosť oživiť (tuším) Sniper Wolf, ale asi sa mu nejako nedarí. Tiež, mnohí ľudia sem zjavne prestali chodiť.. Lukasing, Sentiel, T3n (ten náhodou nebol niekde v Ázii dlhodobo?
) Tam potom vyvstáva otázka, čo by sa dalo na web dopĺňať, resp. dávať - mne napadlo jedine doplnenie chýbajúcich informácií o ďalších MGS hrách - doplniť podstránky k PW, GZ a TPP (viem, že snakeeater avizoval, že na aktuálnu verziu stránky (Hideout) to nemá zmysel, podľa mňa je stránka ale nádherná
, a dizajnovo tiež nadčasová
(navyše veľmi prehľadná...).
Celkovo si ale myslím, že s MGS sériou ako takou je koniec (ibažeby Konami naozaj predalo Sony práva na Metal Gear značku, ale to si nemyslím). Aktuálne som ešte zvedavý, či už Jordan Vogt-Roberts konečne ukáže niečo poriadneho svetu z Metal Gear Solid filmu, lebo ten hype okolo toho, čo živí aj na svojom Twitteri už trvá nejako dosť dlho...