R.I.P. Hideout

Pokec o čemkoliv, co vás napadne.

Re: R.I.P. Hideout

Příspěvekod solid__snake v 12 lis 2019 13:22

Teď, když jsem načal CH3, je to o něco lepší.

Rivon: Jsem podobného názoru. Je to stejně, ne-li víc roztahané. Tady jsi nicméně odměněn mnohem šťavnatější dávkou příběhu než v TPP, takže člověk má aspoň nějakou motivaci... Paradoxně si myslím, že by ta hra fungovala o dost líp, kdyby se použily nějaké gameplay funkce z MGSka na úkor pošťáckého mikromanagementu... Ten mě totiž vyloženě štve... :) Jakože podle mě by hra klidně mohla být pořád o propojování světa aniž by byla tak strašně "tedious"... :/ Stealth pasáže jsou zde minimálně úsměvně triviální...

Ale jak už jsem říkal, pomalu se to zlepšuje... Teď už se docela těším až to znova zapnu. :)
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Rivon v 16 lis 2019 04:47

Na Youtube je teď video se všema cutscénama, a má to skoro 11 a půl hodiny :)
Winning...
Obrázek
Rivon
Patriot
Administrátor

Příspěvekod Leon v 16 lis 2019 05:34

Rivon píše:Na Youtube je teď video se všema cutscénama, a má to skoro 11 a půl hodiny :)

Jo, v délce cutscén je Death Stranding ještě větší než byl svého času MGS 4. :hmm:
https://www.youtube.com/watch?v=A3sBZ5Nr4hc "Look, I don't care about your politics."
Leon
True Patriot

Příspěvekod Marutseru v 19 lis 2019 08:53

Prosím, pojďte do topicu DS, ať nadšení či zklamání z Death Stranding nepodmiňuje skutečný R.I.P. Hideoutu. :np:
Death Stranding
to jsem já Macek
Marutseru
Johnny Sasaki

Příspěvekod Schizophrenia v 25 led 2020 18:21

Zdravím lidi, nevím jestli si mě ještě pamatujete, tady Sniper Wolf, jsem na podobné situaci jako Macek, ztratil jsem údaje a když jsem to všechno prozkoušel a nechal si vygenerovat nové heslo tak jsem zaseklej na tom že musím s heslem a accountem vypsat i ten ověřovací kód, ten zadám a když to odklepnu tak mě to hodí zpět na login screen, tak se tam znova přihlásím a znova že jsem překročil maximální počet přihlášení a opět musím kód, ten zadám a zase login screen a takhle do kola jak blbec. Nějaké rady? Zkusit třeba zítra?

Jak se máte mimochodem? Vidím že to tady dost utichlo.

Jestli někdo četl můj poslední příspěvek tak jsem stále ubydlen v Praze, nezajdem někdy na pivko? :megusta:
Zde se hlásí Sniper Wolf
Schizophrenia
Johnny Sasaki

Příspěvekod Lukasing v 26 led 2020 07:04

Prahe je daleko a já piju jen tvrdý!!! :fa:
Lukasing
Eva

Příspěvekod Schizophrenia v 28 úno 2020 04:05

No, přátelé.

Udělal jsem malý Discord server který budu průběžně doplňovat o roomky k diskuzím, je tam teď toho málo protože jsem to založil ve 4 ráno a primárně by to mohlo sloužit k oživení aktivity, přeci jen ten Discord je takový akčnější než forum, moc rád vás tam uvidím.

Tady máte link na discord samotný, funguje to krásně i v mobilu a jsem tak k zastižení skoro nonstop

Link k připojení na server, máte tady
Zde se hlásí Sniper Wolf
Schizophrenia
Johnny Sasaki

Příspěvekod TonyHawk v 06 bře 2020 11:48

Aď. téma R.I.P. Hideout :) (toto platí aj pre mňa, som tu opäť po nejakom pol roku :D)

K tomu jedna otázka mi napadne - dokedy je vlastne zaplatený hosting a doména pre Hideout a tiež toto fórum? (aby sa nestalo, ako s mnohými inými stránkami, že prídem po pol roku, a všetko fuč :( )
SEMPER FIDELIS
TonyHawk
Major Zero

Příspěvekod solid__snake v 06 kvě 2020 18:40

To nevím... Myslím, že to má na starost pořád snakeeater (nebo možná Rivon?). Už tu není, ale naše existence závisí na něm. Nikdo ho nevidí, ale věřme, že on taky stále existuje. :D
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Leon v 30 čer 2020 03:41

Pořád to má pod palcem snakeeater, ale nikdo nic neví. Když jsem si s ním psal naposledy, což už budou tak 2 roky, tak jsme se dohodli na tom, že mi předá pravomoci, abych mohl psát novinky, respektive slíbil i více, ale jako podmínku si stanovil dát dohromady pár lidí, co se budou o web starat. A právě to byl problém, jelikož nemůžeš nikoho naverbovat, když je web neaktivní. Takže to uvázlo na mrtvém bodě. Naděje na oživení jsou tak velmi nízké, ne-li nulové. Hosting snad pořád platí snakeeater, takže alespoň fórum bude stále existovat. :)
https://www.youtube.com/watch?v=A3sBZ5Nr4hc "Look, I don't care about your politics."
Leon
True Patriot

Příspěvekod TonyHawk v 02 črc 2020 17:27

Leon píše:Pořád to má pod palcem snakeeater, ale nikdo nic neví. Když jsem si s ním psal naposledy, což už budou tak 2 roky, tak jsme se dohodli na tom, že mi předá pravomoci, abych mohl psát novinky, respektive slíbil i více, ale jako podmínku si stanovil dát dohromady pár lidí, co se budou o web starat. A právě to byl problém, jelikož nemůžeš nikoho naverbovat, když je web neaktivní. Takže to uvázlo na mrtvém bodě. Naděje na oživení jsou tak velmi nízké, ne-li nulové. Hosting snad pořád platí snakeeater, takže alespoň fórum bude stále existovat. :)

Som si myslel, že ste sa chceli spojiť Ty, Kuki, a možno ešte niekto (neviem kto - Rivon? solid_snake? So1id_Sn@ke, či akú mal prezývku? :) ). Na Discord-e to chce dosť oživiť (tuším) Sniper Wolf, ale asi sa mu nejako nedarí. Tiež, mnohí ľudia sem zjavne prestali chodiť.. Lukasing, Sentiel, T3n (ten náhodou nebol niekde v Ázii dlhodobo? :) ) Tam potom vyvstáva otázka, čo by sa dalo na web dopĺňať, resp. dávať - mne napadlo jedine doplnenie chýbajúcich informácií o ďalších MGS hrách - doplniť podstránky k PW, GZ a TPP (viem, že snakeeater avizoval, že na aktuálnu verziu stránky (Hideout) to nemá zmysel, podľa mňa je stránka ale nádherná :), a dizajnovo tiež nadčasová :) (navyše veľmi prehľadná...).

Celkovo si ale myslím, že s MGS sériou ako takou je koniec (ibažeby Konami naozaj predalo Sony práva na Metal Gear značku, ale to si nemyslím). Aktuálne som ešte zvedavý, či už Jordan Vogt-Roberts konečne ukáže niečo poriadneho svetu z Metal Gear Solid filmu, lebo ten hype okolo toho, čo živí aj na svojom Twitteri už trvá nejako dosť dlho...
SEMPER FIDELIS
TonyHawk
Major Zero

Příspěvekod Schizophrenia v 15 črc 2020 15:05

Na discordu furt existujeme. Jen nikdo tam nechodí takže tam moc konverzace neproudí :pface:
Zde se hlásí Sniper Wolf
Schizophrenia
Johnny Sasaki

Předchozí

Zpět na Off topic