No je to divný... Nechápu proč porovnává zrovna tydle 2 hry. Ještě k tomu když tu je řeč o upgradu "staré" hry. Já osobně jsem příliš velkým rozsahem polotovarových možností spíš znechucen, než abych to nějak vyhledával. Kvalita > kvantita.
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs. ―Herman Melville
Tak jeho veľkým snom je openworld a GTA má ako vzor, z tohoto hladiska to chápem. Ale proste sú to aj tak 2 úplne iné hry. Skôr taký WatchDogs by sa mal oproti GTAV hanbiť.
to stejný by se dalo říct o Kojimovi, který začal randit s Kieferem, ale přitom Davidovi nedal kopačky ale vcelku je mi to šumák, Kiefer zní dobře a přirozeně, takže samostatná hra tím netrpí..
Ta první fotka je krutá, nepřestávám se smát. A teď si vemte, kdyby někdo ty fotky pomíchal a měli byste je seřadit chronologicky. Tu prvním bych dal...
Já bych řekl, že tam evoluce nějaká je, obrázek 1. je jasnej, ten poslední a předposlední taky, to je prostě jeho styl alá nové desetiletí. 2. obrázek bude kolem 1999, protože úplně stejná fotka je i v CZ OPSM právě z toho roku. Ovšem 3. a 4. nedokážu posoudit.