Asi to nedohraju... Stáhl jsem si o vánocích Sekiro a celou dobu si říkal, jak moc je ta hra lepší a zábavnější než ten Kojimův vejvar ega do podoby nehrátelného čehosi, kde si připadám, jako bych přišel z vlastní práce do práce jiné... A dělám to zadara. Svět zajímavý, ale postavy a dialogy jsou stejně jen chabým stínem jeho dřívějších děl, takže mě netáhne už ani to... (srsly, u chiral artist arcu se mi chtělo blejt) Nechtěl jsem si to dlouho přiznat, ale je to tady... :/
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs. ―Herman Melville
Taky už mě to nebaví. Herní dobu SP shledávám max do 100h a to stejně skoro žádná hra nemá. Poté už to je nastavování strávenýho času opakující se činnosti bez mozku. Výjimky byly u mě Bloodborne a Bayonetta, který ten obsah měly a hry v/z dětství. Ale tady není nic. Když člověk nevozí dobrovolný zásilky, tak si vozí materiál na stavby, což je ještě jalovější gameplay. Nadávalo se na MGS4, že se tam vůbec nehraje a že tam jsou pouze cutscény. Tady se nicnedělání musí hrát. Bezmyšlenkovitý přesun ve hrách je zlo.
Já to asi někdy dojedu a pak to zkusím pouze s povinnými zásilkami a uvidím, jak to vyprávění odsejpá. Ale game of life MGS2 se asi nekoná.
Je sice moc hezký, jak se nám Kojima snaží sdělit budoucnost mezilidských vztahů, ale na to sere pes. Ve skutečnosti si lidé vytváří skupinky a nezajímají je ostatní. Ten pocit, že není člověk sám, jak tvrdil v nějakým videu, vůbec nefunguje, právě na základě těch skupin. Proto jsou věci od ostatních hráčů jen sračky a bordel v cestě.
to solid__snake: chiral artist arc
Spoiler! :
Začne jim to nevyhovovat a ona uteče zpátky k mámě F+R+I+E+N+D+S tutu tutu I'll be there for you... bla bla blaa
Jo, Sekiro je dobrá volba, já hlupák čekal na DLC a GOTY. Teď vím, že to byla chyba. Mám ho na řadě. Z nudy jsem si koupil Need For Speed (2015) na storu, je do 18.01. v akci za 130,-. Celkem mě to chytlo, když jsem naposledy hrál Undergroundy 2. Asi už jsem otrávenej z pojizdný krabice v Death Strandingu, která ne-je-de).