Death Stranding

Tento člověk je zodpovědný za existenci her Metal Gear. Bez něj by to prostě nebylo ono.

Re: Death Stranding

Příspěvekod Lukasing v 26 lis 2019 07:50

Obrátky budou.
Ale povinné poslíčkování víceméně končí s "bájnou" cestou na západní pobřeží, což víceméně znamená...
Spoiler! :
projít a propojit všechny zbývající regiony.. víceméně! :)
Lukasing
Eva

Příspěvekod Marutseru v 02 pro 2019 08:47

Včera mě napadlo, jak se Sam kryje při močení v časodešti? Viděl jsem, jak na něj prší zepředu. :trollface:
to jsem já Macek
Marutseru
Johnny Sasaki

Příspěvekod solid__snake v 11 led 2020 10:33

Asi to nedohraju... Stáhl jsem si o vánocích Sekiro a celou dobu si říkal, jak moc je ta hra lepší a zábavnější než ten Kojimův vejvar ega do podoby nehrátelného čehosi, kde si připadám, jako bych přišel z vlastní práce do práce jiné... A dělám to zadara. :D Svět zajímavý, ale postavy a dialogy jsou stejně jen chabým stínem jeho dřívějších děl, takže mě netáhne už ani to... (srsly, u chiral artist arcu se mi chtělo blejt) Nechtěl jsem si to dlouho přiznat, ale je to tady... :/
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Marutseru v 14 led 2020 09:39

Taky už mě to nebaví. :lol: Herní dobu SP shledávám max do 100h a to stejně skoro žádná hra nemá. Poté už to je nastavování strávenýho času opakující se činnosti bez mozku. :roll: Výjimky byly u mě Bloodborne a Bayonetta, který ten obsah měly a hry v/z dětství. :mrgreen: Ale tady není nic. Když člověk nevozí dobrovolný zásilky, tak si vozí materiál na stavby, což je ještě jalovější gameplay. Nadávalo se na MGS4, že se tam vůbec nehraje a že tam jsou pouze cutscény. Tady se nicnedělání musí hrát. :rlol: Bezmyšlenkovitý přesun ve hrách je zlo.

Já to asi někdy dojedu a pak to zkusím pouze s povinnými zásilkami a uvidím, jak to vyprávění odsejpá. Ale game of life MGS2 se asi nekoná. :okay:

Je sice moc hezký, jak se nám Kojima snaží sdělit budoucnost mezilidských vztahů, ale na to sere pes. Ve skutečnosti si lidé vytváří skupinky a nezajímají je ostatní. Ten pocit, že není člověk sám, jak tvrdil v nějakým videu, vůbec nefunguje, právě na základě těch skupin. :D Proto jsou věci od ostatních hráčů jen sračky a bordel v cestě.

to solid__snake: chiral artist arc
Spoiler! :
Začne jim to nevyhovovat a ona uteče zpátky k mámě :lol: F+R+I+E+N+D+S tutu tutu I'll be there for you... bla bla blaa :lol:

Jo, Sekiro je dobrá volba, já hlupák čekal na DLC a GOTY. Teď vím, že to byla chyba. :why: Mám ho na řadě.
Z nudy jsem si koupil Need For Speed (2015) na storu, je do 18.01. v akci za 130,-. :) Celkem mě to chytlo, když jsem naposledy hrál Undergroundy 2. :lol: Asi už jsem otrávenej z pojizdný krabice v Death Strandingu, která ne-je-de). :fuuu:
to jsem já Macek
Marutseru
Johnny Sasaki

Předchozí

Zpět na Hideo Kojima