Death Stranding

Tento člověk je zodpovědný za existenci her Metal Gear. Bez něj by to prostě nebylo ono.

Death Stranding

Příspěvekod solid__snake v 14 čer 2016 09:21

Tak to vypadá, že máme jméno Kojimovy nové hry, i kdyby nic moc dalšího, krom toho, že hl. postavu nám bude hrát Daryl z TWD.

E32k16 trailer: https://www.youtube.com/watch?v=k0ladBsb7rg
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Re: Death Stranding

Příspěvekod Macek v 14 čer 2016 10:52

Jakýkoliv mimina v takové psycho prezentaci mně připomínají Yoko Tara a Drakengard. :D
Nejsem fanoušek TWD, tak to abych navázal v momentě, kde jsem skončil, když ten seriál ještě nebyl populární. :fuckno:
Napadá vás něco? Na mě to působí zase jako myšlenkové manipulace, čili Orwell :lol: nebo třebo saifíčko s PTSD problematikou plnou halušek atd. :D
Když mi Kojima vyrobí obdobu MGS2 stylu, tak za to snad i dohraju MGSV. :lol:
Macek
Big Boss

Příspěvekod solid__snake v 14 čer 2016 13:06

No právě mě nic moc nenapadá... Tak trochu mě to táhne k tomu, že to možná nakonec bude něco na způsob zrušeného PT, navíc když tam je Reedus...

Kojima není poslední dobou zrovna rafinovaný vypravěč, takže předpokládám, že nic z toho co jsme viděli nebyla halucinace, ale skutečnost.
Něco jako když jsme si říkali, že ten obrovský ohnivý Moby Dick je 100% Snakova halucinace... A potom tůdle. :D

Nejvíc mě zajímá, co to tam v dáli poletuje za Psycho Mantise. :)
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Roudy-kun v 14 čer 2016 13:38

První co mě napadlo, že ti Mantisové budou bossové, něco jako Cobra Unit.
Roudy-kun
Major Zero

Příspěvekod Macek v 14 čer 2016 14:03

Ještě jsem si říkal, jak tohle stihli tak rychle udělat. Vypadá to jako Fox Engine? Ten patří Konami, ne? Nedokážu říct, ale i to, že tam je Reedus, na mě působí, jako kdyby s prosíkem zašel za Konami: "půjčte mi na chvíli engine, Sony Vám to proplatí." :D
Reeduse už tam měli, tak ho prdnul do traileru. :lol:

Nyní si říkám, že vlastně nechci, aby hlavní postavou byl Reedus, proč nevytvořit někoho nového, stejně ikonického jako býval Snake. Existující postava je na nic.

Levitující osoby jsem si taky označil jako Psycho Mantise a vzápětí si řekl. Proboha já nechci žádný další věci typu Psycho Mantis. Ve skutečnosti nechci nic, co by se podobalo jakkoliv MGS. Moje naznačení, že bych chtěl něco v typu MGS2, bylo čistě z pohledů vyprávění, jaké měla dvojka v pozici Raidena (nejlepší btw). P.T. si může strčit do P... :)
Jestli on už taky nebude vyčerpanej po padesátce jako ostatní známí, vyčpělí autoři toho věku. :|
Macek
Big Boss

Příspěvekod solid__snake v 14 čer 2016 15:21

Macek píše:Nyní si říkám, že vlastně nechci, aby hlavní postavou byl Reedus, proč nevytvořit někoho nového, stejně ikonického jako býval Snake. Existující postava je na nic.

Přesně můj postoj k tomu rozmáhajícímu se face/motion-capture trendu.
Nevadí mi, že ta postava bude mít třebas jeho mimiku, klidně může mít podobné rysy... Ale probůh ať vypadá aspoň trocha originálně a ne copypasta Reemus. :)
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Rivon v 14 čer 2016 20:26

Vypadá to hustě. Osobně tipuju, že to nejsou halucinace. Řek bych, že tam bude nějaká náboženská tematika a ty levitující týpci budou něco jako jezdci Apokalypsy.
Asi i ta postava Reeduse bude z Bible.
Winning...
Obrázek
Rivon
Patriot
Administrátor

Příspěvekod Macek v 14 čer 2016 20:40

Rivon píše:Vypadá to hustě. Osobně tipuju, že to nejsou halucinace. Řek bych, že tam bude nějaká náboženská tematika a ty levitující týpci budou něco jako jezdci Apokalypsy.
Asi i ta postava Reeduse bude z Bible.

Hodně dobrej nápad. Nad tím budu muset přemýšlet. :)
Macek
Big Boss

Příspěvekod Jurkodak v 08 črc 2016 00:09

Mám několik teorií:
1. Kojima a Konami nás trollí a je to pokračování Metal Gear Solidu.

2. Kojima a Konami nás trollí a je to Silent Hills.

3. V blízké budoucnosti (vzhledem k těm poutům) těžila nějaká korporace ropu pravděpodobně v Grónsku a připlul tam na člunu aktivista se svým dítětem a začal protestovat, posádka ho zavřela do vězení na své plošině, aby neprudil, mezitím se stala ropná havárie a plošina explodovala, ukáže se, že za havárii může nějaký ropný duch, který, když se něčeho dotkne, tak se to promění v ropu.
Jurkodak
Johnny Sasaki

Příspěvekod Macek v 14 črc 2016 01:35

Napadlo mě, jestli to nejsou oči Reeduse? Pokud ano, v tom případě by se mí zamlouval. A ať se Kojima neopovažuje tvrdit, že to je jen logo, co nemá se hrou nic společného. :D
Obrázek
Macek
Big Boss

Příspěvekod solid__snake v 15 črc 2016 16:52

Trochu tak vypadají...

S tim robotickým exoskeletonem by to mohla být akce ve stylu Zone Enders... I když Kojima říkal, že to bude podobné MGS, takže asi nic... :hmm:
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Rivon v 15 črc 2016 22:05

Jo, když to porovnám s tím videem, tak ty oči seděj... Ale může to bejt prostě jen to, že si ulehčili práci, vzhledem k tomu, že už měli model jeho hlavy kvůli tý hře.
Winning...
Obrázek
Rivon
Patriot
Administrátor

Příspěvekod Macek v 15 črc 2016 23:00

To je fakt, ale potom to jsou teda slušný lenoši. Takovej kousek by zvládl kdejakej amatér ve photoshopu, ale proč si neuříznout kus Reeduse jen proto, že nikoho jinýho nemáme. Z Reeduse teď bude default dummy pro všechny postavy jako od MGS1 do MGS3. všichni kukly a jen stejný oči. Reedus Stranding. :trollface:
Macek
Big Boss

Příspěvekod Macek v 25 črc 2016 08:51

Macek
Big Boss

Příspěvekod Crash5936 v 29 črc 2016 08:38

omg, skvělý! To je jak v kině před filmem...
“往矣!吾將曳尾於塗中。” 莊子
Crash5936
Patriot

Další

Zpět na Hideo Kojima