Setkání s Kojimou ^^

Tento člověk je zodpovědný za existenci her Metal Gear. Bez něj by to prostě nebylo ono.

Setkání s Kojimou ^^

Příspěvekod snakeeater v 19 črc 2010 11:34

Mí drazí spolufandové,
na konci srpna jedu s redakcí Konzolisty na GamesCom, kde máme podle Kachly domluvenou schůzku s Hideem Kojimou 8) Což znamená, že se osobně setkám se svým Bohem a hezky si s ním pokecám. Záviďte mi :mrgreen:
Každopádně, proč to sem píšu... Minulej rok s Hideem redakce Konzolisty kecala takřka hodinu, takže by se dalo předpokládat, že nějakej čas s ním pobydu i já. Takže jsem vám chtěl dát příležitost sepsat tu na Hidea nějaký dotazy a já je přetlumočím. Snažte se psát věci, který Hideo neslýchá každý den. Já osobně muj vyjádřím soustrast nad tím, jak se stal chudák vězněm Metal Gear série. Pokusím se udělat z vašich dotazů seznam, přetlumočím to Hideovi a pak o tom udělám článek na Hideoutu :wink:

PS: Neni to uplne stoprocentne jisty, ale Kachla rika ze jo :)
PS2: Záviďte mi :mrgreen: :mrgreen:
There's no such thing in the world as absolute reality. Most of what they call
real is actually fiction. What you think you see is only as real as your brain
tells you it is.
snakeeater
Patriot
Administrátor

Re: Setkání s Kojimou ^^

Příspěvekod Sol!d_Sn@k3 v 19 črc 2010 11:38

Pošlu ti mou limitovanou edici Peace Walkera, aby mi ji podepsal. Kurva jak mě sere, že nemám odvoz :'(.

Taky mu vyřiď, že jsem jeho největší fan (a to nejen jako MG fan jasný!!!) a že bych chtěl být jako on :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . To je ode mě takhle na dálku asi vše...

Jo a kdyžtak mu utrhni vlas, ať si ho můžem naklonovat...
Obrázek
Liquid! Stop this thing!!!
Sol!d_Sn@k3
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Virgo v 19 črc 2010 11:49

at natoci neakej poradnej film kterej bude uplne o vsem co se deje kolem metal gear serie aby to bylo treba jako pan prstenu na tri dily ale jeste delsi :D tak zkus zjistit jestli nema neco takovyho v planu ataky jestli ti nemuze dat neaky reklamni predmety jako jsou tricka a figurky :D :D :D pak bych je od tebe odkoupil :D
Virgo
Mei Ling

Příspěvekod snakeeater v 19 črc 2010 12:04

Sol!d_Sn@k3 píše:Pošlu ti mou limitovanou edici Peace Walkera, aby mi ji podepsal. Kurva jak mě sere, že nemám odvoz :'(.

Taky mu vyřiď, že jsem jeho největší fan (a to nejen jako MG fan jasný!!!) a že bych chtěl být jako on :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . To je ode mě takhle na dálku asi vše...

Jo a kdyžtak mu utrhni vlas, ať si ho můžem naklonovat...

tu limitovanou edici ti vyridim :) a s tim vlasem to neni tyvoe spatnej napad... mu normalne reknu ze chcu pramen jeho vlasu, ze si doma udelam oltar :mrgreen:
There's no such thing in the world as absolute reality. Most of what they call
real is actually fiction. What you think you see is only as real as your brain
tells you it is.
snakeeater
Patriot
Administrátor

Příspěvekod PYTHON v 19 črc 2010 12:05

jestli ma v planu aspon nekdy v budoucnu udelat bud to remake nebo sequel Snatechera :mrgreen: taky mu rekni, ze je to dle fandu hra ktera si ted zaslouzi pokracovani vic nez MGS :wink: atd...vsak ty uz urcite vis co a jak :mrgreen:
Obrázek
PYTHON
Patriot

Příspěvekod Sentiel v 19 črc 2010 12:06

Az s nim budes mluvit tak se ho ode me zeptej jak se ma.
Na to se ho na beton nikdo nepta, kadzyho zajima jeho prace, ne jeho osoba. :mrgreen:
Privez mi Snakovu bandanu, papirovou krabici, Solid Eye a XXL OctoCamo, diky.

Jinak ten pramen vlasu na oltar by se mi taky hodil. Slibuju ze tam budu kazdy tyden obetovat jedno kure a Xbox. Muhahahahahaha :twisted:
I want to share my opinion, but I don't want to spend hours defending it.
Sentiel
Patriot

Příspěvekod Sol!d_Sn@k3 v 19 črc 2010 12:10

Tak mu vem rovnou všechny vlasy, at jich máme dostatek pro celou komunitu.

To o sequelu Snatchera nebo Porís mu rozhodně řekni. Já sice hrál jen Porís, ale určitě by to bylo awesome, kdyby to pokračovalo. Anebo mu navrhni, at udělá úplně novou adventuru. Snake, do you cop-py...you must continue your mi-mission!
Obrázek
Sol!d_Sn@k3
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod naked-snake v 19 črc 2010 12:16

Tak najprv by si mal Kojimovy povedať že má veľmi veľa fanúšikov aj na Slovensku a v Čechách, to je podľa mňa najdôležitejšie no a potom sa ho skús opýtať či mal nejaký alternatívny koniec pre Snakeov príbeh a či je spokojný s tým ako MGS4 skončilo, samozrejme som si istý že sa ho niekto spýta či plánuje nové MGS ale na to on určite neodpovie pretože už ho má plné zuby, skús sa ho ešte spýtať či sa dočkáme hry za Big Bossa v next-gen :mrgreen:
inak ti veľmi závidím že sa s ním stretneš, dúfam že budú aj nejaké fotky zo stretnutia, uži si to
naked-snake
Major Zero

Příspěvekod PYTHON v 19 črc 2010 12:25

radsi zhrnu vsechny otazky co me napadaji a ty si z toho vyber snakeeatere :mrgreen:

- planuje nekdy sequel nebo remake Snatchera?
- prosim vyjadri mu muj obdiv za jeho celozivotni dilo v herni branzi :mrgreen:
- proc nikdy nevysel Policenauts v eng verzi?
- bude jeho dalsi MGS za Big Bosse v next-gen (vsichni vime ze at uz chceme nebo ne tak dalsi MGS bude)?
- zeptej se ho jestli ti muze neco rict o svej tajnem projektu kterej kdyby nevysel tak by opustil herni branzi?
- jak ho napadlo ze v MGS4 bude act 3 v Praze?
- zeptej se ho jak se ma a jestli videl fan film MG:OH?...treba uz na to nekde odpovidal ale tak whatever :mrgreen:
- jestli, kdyby to bylo jen na nem, by udelal port MGS PW na PS3?
Obrázek
PYTHON
Patriot

Příspěvekod Sol!d_Sn@k3 v 19 črc 2010 12:27

To s tou Prahou je zajímavá otázka. Mohl bys to spojit ještě s otázkou směřující obecně na nás v MG hrách. Viz. Kio Marv, rozhovor Otacona v MGS2 o semtexu a pak Prágl v MGS4. Pak ho chytni pod krkem a řekni "START TALKING!":-D
Obrázek
Sol!d_Sn@k3
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Leon v 19 črc 2010 12:32

Nevim, tohle všechno jsou otázky, který slýchává denně, když se ho hned na začátku zeptáš na MGS 5, Snatcher, ZoE, tak co asi udělá? Vstane a odejde pryč. Spíš se ptej i na jiný věci, než jen MGS. Zeptej se ho třeba, jak se mu líbí Praha, atd. Já bych třeba rád uvítal jeho názor na to, co si myslí o tom, že se většina her v Japonsku poslední dobou dost zaměřuje na západní publikum a vytrácí se z nich smysl pro příběhové sdělení.

Zkus se ho taky zeptat, proč se taková sraˇka, jako je FF XIII, může vůbec ve Famitsu chlubit hodnocením 39/40 :mrgreen:

Jo a taky jestli hraje MGO :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=A3sBZ5Nr4hc "Look, I don't care about your politics."
Leon
True Patriot

Příspěvekod Sol!d_Sn@k3 v 19 črc 2010 12:35

LOL! Kojima's MGO ID: "GOD"
Obrázek
Sol!d_Sn@k3
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Leon v 19 črc 2010 12:39

Hlavně si myslim, že dát mu otázky ala PYTHON (nic proti :P ) o MGS "prkotinách", tak se akorát vytočí. On je dost ješitnej a nezná všechno o MGS, je to jen člověk, zapomíná, ty scénáře nepíše sám, atd. Když se ho zeptáš na něco, na co nebude znát odpoveď, tak se buď vykrotí otázkou s nulovou hodnotou nebo váš rozhovor rychle ukončí.

Viz. stejný případ, jak když se zeptáš Sentiela na něco co neví :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=A3sBZ5Nr4hc "Look, I don't care about your politics."
Leon
True Patriot

Příspěvekod Sol!d_Sn@k3 v 19 črc 2010 12:45

Proč by neznal odpověd? Řekl by "nanomachines" a bylo by po problému:).
Obrázek
Sol!d_Sn@k3
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod solid__snake v 19 črc 2010 12:46

Na Snatchera bych se neptal, to je celkem jasné, že v nejbližší době nebude.

Tady moje dotazy:

- Jak by zhodnotil celou sérii MGS... Tím myslím, jak se v průběhu let měnila a jestli dokázal to, co měl v plánu.
- Jakým směrem by chtěl aby série pokračovala a co by na ní šlo ještě zdokonalit. Chce aby vůbec pokračovala?
- "Taboo project" - jestli by mohl odpovědět, bylo by fajn se ho zeptat v čem by mohl být tento projekt odlišný od jeho ostatních her.
- Jak vidí dnešní generaci konzolí a celkově herní průmysl. Je spokojen, kam se hry ubírají nebo se to všechno snaží trochu změnit (taboo project)?
- Nezdá se mu, že MGS2 zůstal nepochopen? Nezklamala ho odezva fanoušků?
- Kde by byla série dnes, kdyby se řídil jen sám sebou a ne podle požadavků fanouškovské základny.

Něco si z toho plsss vyber. :)

Taky bys mu mohl říct, že jsi tam za naší stránku, ať ví, že existujeme a vyřiď za všechny nějaký hromadný pozdrav. Třeba že ho všichni milujem. :mrgreen: A domluv na příští rok nějaký sraz s HIDEOutem. :D
Wonderfullest things are ever the unmentionable; deep memories yield no epitaphs.
Herman Melville
solid__snake
Patriot
Globální moderátor

Další

Zpět na Hideo Kojima