Setkání s Kojimou ^^

Tento člověk je zodpovědný za existenci her Metal Gear. Bez něj by to prostě nebylo ono.

Re: Setkání s Kojimou ^^

Příspěvekod Sol!d_Sn@k3 v 29 črc 2010 10:22

Tak zkušenosti máš, takže by ses k němu určitě úspěšně infiltroval. Ale ta cena? Pojedeš tam teda vůbec? Já chci ten podpis na MPW LE (a pramínek vlasů) :mrgreen: .
Obrázek
Liquid! Stop this thing!!!
Sol!d_Sn@k3
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod snakeeater v 29 črc 2010 10:56

s nejvetsi pravdepodobnosti se na to vyseru, bylo by to nezodpovedny vuci me mamce
There's no such thing in the world as absolute reality. Most of what they call
real is actually fiction. What you think you see is only as real as your brain
tells you it is.
snakeeater
Patriot
Administrátor

Příspěvekod Leon v 29 črc 2010 10:59

Je to škoda, ale máš pravdu, za 4 litry s nejistým výsledkem to za to nestojí. :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=A3sBZ5Nr4hc "Look, I don't care about your politics."
Leon
True Patriot

Příspěvekod Sol!d_Sn@k3 v 29 črc 2010 11:25

tududup dup dup tudu dup dup dup tududup dup dup tudu dup dup dup TU TU TUTUDU tu tu tu TUUUUUUUtududůůůůůů (MGS3 Game Over screen).
Obrázek
Liquid! Stop this thing!!!
Sol!d_Sn@k3
Patriot
Globální moderátor

Příspěvekod Leon v 29 črc 2010 11:35

Akorát se určitě najdou nějací slizáci, co budou sprostě tvrdit, že snakeeater neměl ve skutečnosti nikdy v úmyslu za Kojimou jet. S takovýma zrádcema do ohně! :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=A3sBZ5Nr4hc "Look, I don't care about your politics."
Leon
True Patriot

Příspěvekod snakeeater v 29 črc 2010 14:35

pojdte do me, ja se vymluvim na kachlu :mrgreen:
tells you it is.
snakeeater
Patriot
Administrátor

Příspěvekod Leon v 29 črc 2010 19:31

snakeeater píše:pojdte do me, ja se vymluvim na kachlu :mrgreen:

Dyť o nic nejde, snaha byla, třeba příště. I když pochybuju, že by tam příští rok přijel Kojima za hvězdu potom, co bude mít za sebou propadák MGS Rising. :D
Leon
True Patriot

Příspěvekod Rick Deckard v 29 črc 2010 19:43

To tam spíš nepříjdou ti, co na Rising vůbec dělají. :D Kojima tam nepřijede až po svojí tabu hře. Obrázek
MGS feels like the television show Lost – MGS drags you along telling you not only why “Big Boss did what he did”, but what he had for breakfast in 1969 and what President Nixon was planning to do with nuclear weapons in the Democratic Republic of Congo.
Rick Deckard
Eva

Příspěvekod Leon v 29 črc 2010 19:57

Rising bude skvrna na Kojimovy cti, stejně jako je FF XIII skvrnou na pověsti S-E (jako ne že by už tu pověst měla v posledních letech bůhví jakou :D )
Leon
True Patriot

Příspěvekod Rick Deckard v 29 črc 2010 20:01

Jaká skvrna na cti? Stejně není na ten vývoj nemá přímý vliv a zodpovědnost za to, jak kvalitní ta hra bude má někdo jiný.
MGS feels like the television show Lost – MGS drags you along telling you not only why “Big Boss did what he did”, but what he had for breakfast in 1969 and what President Nixon was planning to do with nuclear weapons in the Democratic Republic of Congo.
Rick Deckard
Eva

Příspěvekod Leon v 29 črc 2010 20:07

Rick Deckard píše:Jaká skvrna na cti? Stejně není na ten vývoj nemá přímý vliv a zodpovědnost za to, jak kvalitní ta hra bude má někdo jiný.

Je pod tím podepsanej jako producent, dělá na tom Kojima Productions a jeho tým. A jmenuje se to "Metal Gear Solid". Spousty oveček u Xboxu a PS3 si to okamžitě spojí s dobrou pověstí Kojimy a MGS série. Takže to uškodí MGS a jemu taky. Ale mě už je to fu(c)k, protože MGS série pro mně skončila s MGS 4. Všechno další je nastavená kaše. Stejně jako další RE a FF díly. Mně tohle ždímání slavný značky odpuzuje. :waaa:
Leon
True Patriot

Příspěvekod snakeeater v 30 črc 2010 12:43

Leon píše:Je pod tím podepsanej jako producent, dělá na tom Kojima Productions a jeho tým. A jmenuje se to "Metal Gear Solid". Spousty oveček u Xboxu a PS3 si to okamžitě spojí s dobrou pověstí Kojimy a MGS série. Takže to uškodí MGS a jemu taky.

jn, prestoze na tom kojima vubec nedela, konami tam cpe jeho jmeno kvuli prodejum hry a lidi, co se o to moc nezajimaji, stejne budou rising vnimat jako kojimovu hru. DAMN THE PATRIOTS!!!
tells you it is.
snakeeater
Patriot
Administrátor

Příspěvekod Leon v 30 črc 2010 20:55

snakeeater píše:jn, prestoze na tom kojima vubec nedela, konami tam cpe jeho jmeno kvuli prodejum hry a lidi, co se o to moc nezajimaji, stejne budou rising vnimat jako kojimovu hru. DAMN THE PATRIOTS!!!

Máš pravdu Tomáši, přesně tak jsem to myslel 8)
Leon
True Patriot

Příspěvekod razi v 31 črc 2010 11:35

snakeeater píše:
Sentiel píše:Toho neznam a ten tam asi nebude. A Kojima je Kojima, kdyz to ukaze on, tak i kdyby tam ten stealth byt nemel, tak ho tam budou muset dat.

War has changed. Naopak. Puvodni tvurce bude, Kojima - zda se - ne. Alespon tedy ne na zadne prezentaci, jelikoz Risingu se snazi Kojima vyhybat, jak jen to jde a svuj novy projekt zatim neni v prezenetovatelne podobe.

Anyhooo, Kachla mi nahodil update situace. Podle nej bude Kojima na GC na 50% a jelikoz nebude mit zadnou prezentaci nebo neco, tak s nim nemuzem mit schuzku jako novinari, tudiz bych ho musel nekde nahanet, probit se pres bodyguardy a pak ho nekde narychlo vyzpovidat. What's more, zdrazil se benzin a hotely v Nemecku, takze by me to vsechno vyslo na 4 litry a vazne se mi nechcou davat 4 litry za mizivou sanci, ze potkam Kojimu.

FAIL.

měl jsi tam bejt minulej rok, to měl veřejnou autogramiádu, podpis by ti určitě stačil :) já ho mám, ale vytrpěl jsem si tam dost, čekání asi 3 hodiny u stánku konami, páč sem vůbec netušil vkolik tam bude a když tam přišel, tak lidi se řadili do zástupu jak hyeny.. chaos
razi
Johnny Sasaki

Předchozí

Zpět na Hideo Kojima