čo hovorite na grafiku

Nový karetní systém a také obměněná grafika v MGA2 dokazuje, že chlapci z KONAMI chtějí z MGA udělat další nekonečnou serii založenou na úspěchu Metal Gear.

Re: čo hovorite na grafiku

Příspěvekod ra1d3n v 03 čer 2011 17:05

martinmasor píše:to mení neco na tom ze ta hra stale existuje a nazor na ni teda napsat muzu? kazdopadne porad sou naci lide co si ji mozna budou chtit zahrat tak aby vedeli ;)

To ne, ale tuhle hru má již naprostá většina fanoušků. A co na tom mění ? 6e ta hra je stará 6 let, tak je možnost si hru pořídit za 150...
Obrázek
ra1d3n
Patriot

Příspěvekod Rivon v 03 čer 2011 17:11

Já ji nemám a ani to neplánuju. Koneckonců ani nemám PSP. Ikdybych ho ale měl, tak bych tohle stejně nehrál.
Winning...
Obrázek
Rivon
Patriot
Administrátor

Příspěvekod Roudy-kun v 03 čer 2011 17:13

Já mám dokonce PSP a fakt to hrát neplánuju.... ta hra s MGS nemá moc společného... upřímě i POPS bylo do jisté míry utrpení... za pravý Metal Gear beru jen ten od Kojimy-san
Roudy-kun
Major Zero

Příspěvekod Prott v 04 čer 2011 09:17

Roudy-kun píše:Já mám dokonce PSP a fakt to hrát neplánuju.... ta hra s MGS nemá moc společného... upřímě i POPS bylo do jisté míry utrpení... za pravý Metal Gear beru jen ten od Kojimy-san

Jn... nejlepší zážitek z POps je na YouTube, protože gameplay ty animačky a příběh kazí. :)
Vlastně ani neni důvod to hrát, protože PW na něj stejně nenavazuje.
Obrázek
Prott
Big Boss

Předchozí

Zpět na Metal Gear Ac!d 2