dnes som zacal hrat MGS 3 z nudy lebo na PS3 vela hier nemam a az tak vela dobrych tam ani neni ale to je vedlajsie....proste stava sa mi ze pred nacitanim dalsej oblasti alebo video sekvencie sa hra proste sekne a nepohne s nou uz ani pan boh tak musim urobit tvrdy reset a niekedy ma to vie dost nasrat ked si to nezasaveujem vcera mi sekla pocas dvoch hodin asi 4 krat nestalo sa to aj niekomu inemu neviem co moze mat taky vplyv na tu hru mozno to ze to hram na PS3 ale pokial viem kompatibilita je 100%....PS3 ma niekedy problem zo starsimi hrami ba aj s novymi boli nejake rady ze vypnut internet alebo co to som sice este neskusal no skusim ale tak ci sa nahodou niekto nestertol tiez s tym.....
kompatibilita neni 100% a ani bejt nemuze, precejen se to i na PS3 emuluje , holt lepsi proste mit PS2 - jestli ti to dela tak s tim podle me nic moc nenadelas - mel bys mit nejnovejsi firmware, jinak ale fakt nevim
no ja som mal tiez vsetky potom som predal 1 a 2 mozno som blbost robil no aj tak by som to nemal kde dat a to PSP ani ja nemam....ale cchel by som uz len kvoli Portable Ops