MGS3 jede na PC :)

Hideo Kojima nás tentokrát zavedl do období Studené války, kde celý příběh série začíná.

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Rivon v 27 čer 2010 17:46

naked-snake píše:takže mi prosím zhrnte všetko potrebné na hranie mgs3 na pc do jedného príspevku, ďakujem :D :P

Sežen si ISO obraz hry (nebo originální disk). Stáhni si a nainstaluj PCSX2 + pluginy. Stáhni odněkuď PS2 BIOS. Hraj :)

Edit: sežeň si PC s 3+GHz 4-jádrem.
Winning...
Obrázek
Uživatelský avatar
Rivon
Patriot
Administrátor
 
Příspěvky: 10291
Registrován: 11 čer 2007 17:19

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod naked-snake v 27 čer 2010 17:52

dobre takže nič :mrgreen:
Uživatelský avatar
naked-snake
Major Zero
 
Příspěvky: 554
Registrován: 06 čer 2007 10:02
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom - Slovensko

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Prott v 27 čer 2010 18:10

Rivon píše:Edit: sežeň si PC s 3+GHz 4-jádrem.

Tak to na MGS fakt nestačí. :)
PCSX2 využije maximálně 2 jádra (takže minimum na hraní MGS 3 je někde nad 3,5 GHz .. tak +/- 3,8 GHz).
Obrázek
Uživatelský avatar
Prott
Big Boss
 
Příspěvky: 2101
Registrován: 05 črc 2006 08:31

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Rivon v 27 čer 2010 18:43

No stále je to moc :)
Winning...
Obrázek
Uživatelský avatar
Rivon
Patriot
Administrátor
 
Příspěvky: 10291
Registrován: 11 čer 2007 17:19

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod StefiCZ v 28 čer 2010 14:45

Proc to porad resite neni lepsi nekde v bazaru za 1500,- koupit ps2 i s MGS3 a v klidku hrat?Rovnou si i zahrajete dvojku a jednicku ktery sou mnohem lepsi jak na pc+haldu dalsich skvelych her.
StefiCZ
Johnny Sasaki
 
Příspěvky: 14
Registrován: 18 úno 2010 17:23

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Rivon v 28 čer 2010 14:51

Já už PS2 mám... Ale holt někdo prostě nemá ani ty 2k...
Winning...
Obrázek
Uživatelský avatar
Rivon
Patriot
Administrátor
 
Příspěvky: 10291
Registrován: 11 čer 2007 17:19

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Crash5936 v 29 čer 2010 09:26

Pak ale pochybuju ze by mel (na) tak nabouchanej procesor :mrgreen:
Ale emulace se urcite musi resit... treba kvuli dobam, kdy nebude ten hardware dostupnej a podobne... co by dneska halda z nas delala bez NES nebo treba MSX emulatoru.
“往矣!吾將曳尾於塗中。” 莊子
Uživatelský avatar
Crash5936
Patriot
 
Příspěvky: 5693
Registrován: 28 led 2009 22:11
Bydliště: Orbis Tertius

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Prott v 29 čer 2010 09:42

Tak v tý době bude i low-end schopnej emulovat PS2 hry v dobrý rychlosti (s dvoujádrem na 4 GHz by všechny PS2 hry běžely v pohodě). :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Prott
Big Boss
 
Příspěvky: 2101
Registrován: 05 črc 2006 08:31

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Saladin v 03 kvě 2011 18:09

mám sice trošku slabší pc ale subsistence mi jede občas se to dost trhá, ale aspoň se můžu kouknout na mgs 3 film... koupím lepší pc a můžu hrát zase mgs 3 pokud brzo neudělají hd kolekci na ps3 :)
PSN Alex86cz
MGO Saladin
Uživatelský avatar
Saladin
Emma Emmerich
 
Příspěvky: 277
Registrován: 14 bře 2006 19:33
Bydliště: Outer Heaven

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Cidaris v 06 dub 2014 21:23

Zdravím. Tenhle topic je sice léta kaput, ale může mi někdo poradit? Ať nastavuju v Psx2 jakékoliv parametry tak mi MG3 jede pomalu. Proto bych rád věděl jak je to se sestavou. Mám AMD Quad-Core 2.5 Gzh, 8G Ram a Ati 7700 s 2g, Vista 64. Je to málo nebo ne. Zkouším to už 4 měsíce rozjet pomocí tuny návodů z netu a nic. FPS mi jede permanentně na 10 , hrůza. Pokud se nějaký MGS fanda smiluje a helfne budu moc rád, Děkuji

PS: Přečetl jsem si všechny diskuze zde na foru, ale pořád nevím kde je zakopaný pes.
A když se mluví o procesoru, potřebuje 3.5Ghz dohromady nebo na každý jádro?
Psx2 forum o MGS3 jsem prolezl ale nic moc jsem nezjistil. ( abych tu neotravoval zbytečně )
Cidaris
Johnny Sasaki
 
Příspěvky: 7
Registrován: 05 dub 2014 02:02

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Rivon v 06 dub 2014 22:47

Na každý jádro :)... Jinak ti ale neporadím. Snad jestli se tu objeví Prott, ten s tím, pokud vím, má zkušenosti.
Winning...
Obrázek
Uživatelský avatar
Rivon
Patriot
Administrátor
 
Příspěvky: 10291
Registrován: 11 čer 2007 17:19

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Macek v 06 dub 2014 22:50

To si asi budeš muset víc pohrát s nastavením emulátoru. Myslím, že se tam dá nastavit ručně počet FPS. Nebo nějakej akcelerátor co tam je zabudovanej.
Nebo zkus po zapnutí hry zkoušet klávesy F1 až F12 co budou dělat (a některý vícekrát), vím že něco dělaj. :D Tipoval bych to na mezi F8 až F11, třeba ti to pak půjde.
Občas je potřeba ještě něco stáhnout do toho emulátoru nějaký pluginy nebo tak něco.
Podle tohoto videa jsi to zkoušel? >> MGS3/MGO PCSX2 Settings for better FPS

Mimochodem, čím více jsem se v tom emulátoru hrabal, tím hůře mě všechno chodilo a celý jsem to rozkopal a do původního stavu už nikdy nevrátil. :D
Snad se ti to povede...
Uživatelský avatar
Macek
Big Boss
 
Příspěvky: 2256
Registrován: 06 zář 2012 14:54
Bydliště: Pardubice

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Cidaris v 07 dub 2014 00:38

Díky za info :D :D
Podle toho videa jsem to už zkoušel. Ale i tak dík.
Asi si snake eatera hold nezahraju. Pcsx2 neumí využít čtyři jádrá, co?!
To je v .... Grafický pluginy mi to bere jen sse2. Sse3 a 4 nebere, takže tam nic nezlepším.
Tak nic, vzdávám to. Jako Pcčkář už dlouho trpím nemožností hrát tolik skvělých her. Od SH Downpour, přes Heavy Rain až po MGS. Jenže rád čtu, takže peníze jdou jinam.
Díky a ať se komunitě daří. :D
Cidaris
Johnny Sasaki
 
Příspěvky: 7
Registrován: 05 dub 2014 02:02

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Spoock v 07 dub 2014 18:29

jo, taky jsem to kdysi řešil a nakonec nezbývalo nic, než koupit konzoli, emulátor je emulátor a každá hra se chová prostě jinak, PS3 HD kolekce vyřešila i to, že nemusím mít PS2
PS4 500GB, Nintendo 3DS
Uživatelský avatar
Spoock
Scott Dolph
 
Příspěvky: 120
Registrován: 30 srp 2012 20:58
Bydliště: Opava

Re: MGS3 jede na PC :)

Příspěvekod Prott v 18 dub 2014 13:13

Rivon píše:Na každý jádro :)... Jinak ti ale neporadím. Snad jestli se tu objeví Prott, ten s tím, pokud vím, má zkušenosti.

:D Emulátor ani nezkoušej, nemá to cenu. I kdyby ti to jelo plynule, tak stejně příjdeš o spoustu efektů, který vytvářej atmosféru (barevný korekce, rozostření, motion blur). Radši investuj nějakejch 600 ,- do PS2jky. :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Prott
Big Boss
 
Příspěvky: 2101
Registrován: 05 črc 2006 08:31

Předchozí

Zpět na Metal Gear Solid 3: Snake Eater / Subsistence

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron