naked-snake píše:inak na tejto stranke su teraz super avatary, snake z mgs1.twin snakes a mgs4 hehe este chyba z mgs2

Leon píše:Taky jsem se chtěl zeptat proč u MGS 3 screenshoty končej přímo uprostřed honičky s Ocelotem na motorce

Leon píše:Jo

Sol!d_Sn@k3 píše:naked-snake píše:inak na tejto stranke su teraz super avatary, snake z mgs1.twin snakes a mgs4 hehe este chyba z mgs2
Co to má společného s bossama?
Snake Foxhound píše:Když jsou ty svátky tak jsem si stahl MGS ze PS store a buřím o sto šest. Ale kvuli tomu zasranovy Liquidovy mam k vanoční pohodě, radosti a míru hoodně daleko. Do souboje s ním pouze jedno continue, ale na te střeše Rexe mi nakopal snad už po desáté, ku.va, ku.va, ku.va, co to je za hajzla. Nechám to na zítřek bo roztřískám nový dualshock a to nechci. Ten souboj mi přijde hodně o štestí, načosování, ty jeho contry a buliky buliky buc do kterých ja lama vždycky sám naběhnu mě ničí. A když už ho mam na lopatě tak vyprší odpočet. Jdu si otevřít radegast rači. ....
georgik89 píše:Projel to tu nekdo na rank Big Bosse? Ja nedavno videl videjko a docela jsem koukal.......na extreme byl pro me vzdycky nejvetsi problem s Liquidem na rexovi a jizda v dzipu

Leon píše:georgik89 píše:Projel to tu nekdo na rank Big Bosse? Ja nedavno videl videjko a docela jsem koukal.......na extreme byl pro me vzdycky nejvetsi problem s Liquidem na rexovi a jizda v dzipu
A přesně z tohohle důvodu jsem to nikdy nehrál jinak, než na Normal. Akorát Twin Snakes jsem dělal na nejtěžší obtížnost, ale to jsou dvě naprosto odlišný hry, jak by zde mnozí řekli a z důvodu, že to nikdy nehráli, Twin Snakes považují za sraˇku
Zpět na Metal Gear Solid / VR Missions
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník